Τετ-α-τετ Μακαλατέ και Βρανόπουλου με οπαδούς για τον Βοτανικό!

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 4:33:0 3/12/2022,

Τα είπαν στην Κρήτη για το γηπεδικό.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Βρανόπουλος βρίσκονται στην Κρήτη, για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ των γυναικών του συλλόγου να κατακτήσει το 6ο Κύπελλο της ιστορίας της απέναντι στον ΑΟ Θήρας.

Οι δύο άνδρες τα είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου (12/3) με περίπου 30 οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι «πράσινες». Η κουβέντα διήρκησε περίπου 1,5 ώρα, με τη συζήτηση να περιστέφεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από τον Βοτανικό και την Διπλή Ανάπλαση. Στις 30 Μαρτίου, άλλωστε, θα λάβει χώρα η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του ΑΟ, στην οποία τα μέλη του Ερασιτέχνη θα αποφασίσουν για το αν τίθενται υπέρ ή κατά του γηπέδου στο Βοτανικό.

Θυμίζουμε, ότι με σημερινή του (12/3) ανακοίνωση ο ΑΟ ενημέρωνε για την επιστολική ψήφο τα εξής: 

«Η επιστολική ψήφος πρέπει να σταλεί με συστημένη επιστολή ή courier στο γραφείο του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Λάρδα στη Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 215, Αθήνα ΤΚ 11523, email: p.lardas@lardas-law.gr

Η επιστολική ψήφος να βρίσκεται εντός κλειστού φακέλου διαστάσεων 16,5cm x 11,5cm προκειμένου η ψήφος να είναι έγκυρη, έως το αργότερο 27/3 που μπορεί να αποδεικνύεται και με την σφραγίδα του ταχυδρομείου σε περίπτωση συστημένης ταχυδρομικής επιστολής.

Ο φάκελος αυτός με το ψηφοδέλτιο θα πρέπει να τοποθετηθεί εντός μεγαλύτερου φακέλου (οιωνδήποτε διαστάσεων), όπου θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του μέλους, μαζί με:

α) αντίγραφο της ταυτοποίησης του μέλους που ψηφίζει (αστυνομική ταυτότητα, στρατιωτική/αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, βιβλιάριο υγείας) και β) ΑΜΚΑ προκειμένου να ελεγχθεί αν είναι μέλος με δικαίωμα ψήφου. Το AMKA δεν είναι απαραίτητο για τους κατοίκους του εξωτερικού.

Προσοχή, η διάσταση του ψηφοδελτίου για τη διπλή ανάπλαση να είναι σε μέγεθος Α4».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr