Ερασιτέχνης-Βοτανικός: Το ψηφοδέλτιο και τα δεδομένα για την επιστολική ψήφο

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 2:20:0 3/12/2022,

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενημέρωσε τα μέλη που θα ψηφίσουν με τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου για τον Βοτανικό.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΑΟ, «η επιστολική ψήφος πρέπει να σταλεί με συστημένη επιστολή ή courier στο γραφείο του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Λάρδα στη Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 215, Αθήνα ΤΚ 11523, email: p.lardas@lardas-law.gr

Η επιστολική ψήφος να βρίσκεται εντός κλειστού φακέλου διαστάσεων 16,5cm x 11,5cm προκειμένου η ψήφος να είναι έγκυρη, έως το αργότερο 27/3 που μπορεί να αποδεικνύεται και με την σφραγίδα του ταχυδρομείου σε περίπτωση συστημένης ταχυδρομικής επιστολής.

Ο φάκελος αυτός με το ψηφοδέλτιο θα πρέπει να τοποθετηθεί εντός μεγαλύτερου φακέλου (οιωνδήποτε διαστάσεων), όπου θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του μέλους, μαζί με:

α) αντίγραφο της ταυτοποίησης του μέλους που ψηφίζει (αστυνομική ταυτότητα, στρατιωτική/αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, βιβλιάριο υγείας) και β) ΑΜΚΑ προκειμένου να ελεγχθεί αν είναι μέλος με δικαίωμα ψήφου. Το AMKA δεν είναι απαραίτητο για τους κατοίκους του εξωτερικού.

Προσοχή, η διάσταση του ψηφοδελτίου για τη διπλή ανάπλαση να είναι σε μέγεθος Α4».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr