Χαμηλώνει τις απαιτήσεις του ο Σεπφ

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις :15:00 7/4/2022,

Αρκετά πιο προσιτά τα θέλω του πλέον.

Ο Αλεσάντρο Σεπφ συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Τριφυλλιού, ωστόσο εξετάζονται και άλλες επιλογές, από τη στιγμή οι απαιτήσεις του παίκτη παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο υπήρξε σημαντική διαφορά στο οικονομικό το Σάββατο. Παρόλα αυτά η πλευρά του Αυστριακού μέσου επέστρεψε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, ρίχνοντας τις απαιτήσεις της! Υπενθυμίζεται πως είχε ζητήσει να λαμβάνει ετησίως 1 εκατ. ευρώ.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη έκαναν ένα βήμα πίσω, ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει απόσταση σε σχέση με όσα είχαν συμφωνηθεί στα μέσα Ιουνίου, όταν ο Σεπφ ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στο ''τριφύλλι''.

Τότε αντί να έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί το deal, προτίμησε να... εξαφανιστεί και όταν επέστρεψε πριν λίγες ημέρες, τα ''θέλω'' του δεν είχαν καμία επαφή με την αρχική συμφωνία. Πλέον, εμφανίζεται με διάθεση να φτάσει πιο κοντά σε αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός και τις επόμενες ημέρες το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr