
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κινητικότητα για άλλη μία μεταγραφή, πριν πετάξει νωρίς το πρωί της Τρίτης (5/7, 06:00) για Αυστρία!
Άλλη μία μεταγραφή προσπαθεί να κλείσει ο Παναθηναϊκός πριν πετάξει νωρίς το πρωί της Τρίτης (5/7, 06:00) για Αυστρία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί, θυμίζουμε, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας!
Στους «πράσινους» επικρατεί… κινητικότητα, καθώς θέλουν να προχωρήσουν σε άλλη μία κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ τους πριν την αναχώρησή τους σε μερικές ώρες. Επομένως, δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να έχουμε εξελίξεις.
Στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο ότι μετά και την απόκτηση του Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν θα εντείνουν τις προσπάθειές τους, προκειμένου να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα, ενόψει, αρχικά, των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων.
Εξάλλου, η ομάδα θα πάρει παίκτη και στη θέση ''10'', άλλον έναν παίκτη στη θέση ''8'', αριστεροπόδαρο στόπερ, δύο εξτρέμ και βασικό επιθετικό.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- «Βόμβα» Γιαννακόπουλου: «Θα επαναφέρουμε την κανονικότητα, τα καλύτερα έρχονται!»
- Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού (pics)
- Η μεταγραφή του Λι δείχνει το δρόμο για την επόμενη χρονιά - Έρχονται κι άλλες κινήσεις
- Καλώς ήρθατε στο νέο ελληνικό μπάσκετ και στις... καινοτόμες ιδέες όσων το πρεσβεύουν!
- Ο Σύλλογος Μεγάλος είναι ξανά εδώ!
- Με έδρα τη Λεωφόρο και στα προκριματικά και στους ομίλους του Conference!
Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr