Τι συμβαίνει με τη μεταγραφή Βέλεθ - Όλα τα χρήματα μπροστά και μετά η μεταγραφή

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 12:35: 6/28/2022,

Τίποτε δεν θα τελειώσει, αν δεν πληρωθεί και τις 850 χιλ. ευρώ η ΠΑΕ από την Αλ Φατέχ.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είναι στις τελικές επαφής με την Αλ Φατέχ. Ο βασικός άξονας των συζητήσεων αφορά τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες για την πώληση του Φραν Βέλεθ.

Εξάλλου, ακόμη δεν έχει επικυρωθεί το μεταξύ τους deal, διότι ο Παναθηναϊκός δεν συζητά καν οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο εκτός από την άμεση καταβολή των 850 χιλ. ευρώ στον τραπεζικό τους λογαριασμό, ποσό που έχει κλείσει η συμφωνία.

Οι Σαουδάραβες ζητούν να καταθέσουν τα χρήματα αυτά σε μεταγενέστερο χρόνο και αυτός είναι ο λόγος της καθυστέρησης στην οριστικοποίηση της διαπραγμάτευσης μέσω της ανταλλαγής εγγράφων που πραγματοποιείται τα τελευταία 24ωρα.

Πάντως, οι πράσινοι έχουν καεί στο χυλό στο παρελθόν από την, επίσης Αραβική, Αλ Αϊν, που δεν είχε πληρώσει δόση ύψους 725 χιλ. ευρώ στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ και μάλιστα ο Παναθηναϊκός είχε αναγκαστεί να προσφύγει το 2018 στη FIFA για να λάβει τα συμφωνηθέντα χρήματα.

Εξυπακούεται ότι αν η Αλ Φατέχ δεν ικανοποιήσει την απαίτηση του Παναθηναϊκού, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες από τη στιγμή που έχουμε φτάσει σε αυτό το στάδιο διαπραγμάτευσης, τότε ο Βέλεθ θα διατηρηθεί στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού μέχρι νεοτέρας.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr