Παλάσιος, ο ορισμός του επαγγελματία!

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 10:24: 6/17/2022,

Πρότυπο ο έμπειρος εξτρέμ.

Ο Παλάσιος πέρασε τις μέρες που είχε άδεια στην πατρίδα του, την Αργεντινή, χαλαρώνοντας, ενώ πρόλαβε και να παντρευτεί βάφοντας το μαλλί του πράσινο.

Πάντως, δείχνοντας ότι είναι ο ορισμός επαγγελματίας ήρθε στην Ελλάδα μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας! Το ταξίδι από την Αργεντινή είναι μεγάλο και σε συνδυασμό με την διαφορά ώρας είναι λογικό ότι χρειάζεται κάποιες μέρες να συνέλθει.

Για τον λόγο αυτό ο Παλάσιος επέλεξε να έρθει στην πατρίδα μας λίγες μέρες νωρίτερα, προκειμένου να είναι πανέτοιμος ενόψει της προετοιμασίας. Αυτό δείχνει το πόσο αφοσιωμένος είναι στη δουλειά του, το πόσο αφοσιωμένος είναι σε αυτόν τον σύλλογο, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη, με τον «Τούκου» να εξαργυρώνει από τον πρώτο κιόλας χρόνο το ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά του.

Θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει της προετοιμασίας, ώστε να δώσει και πάλι ότι έχει και δεν έχει στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να βοηθήσει το τριφύλλι να πετύχει και φέτος τους στόχους του.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr