Από αύριο διαθέσιμα για όλους τα εισιτήρια διαρκείας στον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 11:23: 6/16/2022,

Από αύριο όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα μπορέσουν να αποκτήσουν μια κάρτα διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Την απόφαση να ανοίξει τη διαδικασία απόκτησης των εισιτηρίων διαρκείας για όλους πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έτσι από αύριο όλοι οι φίλοι της ομάδας, ανεξάρτητα εάν ήταν κάτοχοι των καρτών της προηγούμενης σεζόν, θα έχουν το δικαίωμα αγοράς των νέων καρτών. Όπως επισημαίνει η ΠΑΕ πρόκειται για μια απόφαση η οποία λήφθηκε μετά από εκατοντάδες αιτήματα που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Μετά από εκατοντάδες αιτήματα φιλάθλων της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισπεύδει τη διαδικασία διάθεσης των καρτών διαρκείας της σεζόν 2022/23 προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Πιο συγκεκριμένα από αύριο, Παρασκευή 17 Ιουνίου στη 1 μ.μ., όλοι οι φίλοι του Τριφυλλιού θα μπορούν να αγοράζουν κάρτες διαρκείας! Μάλιστα, όποιος προμηθευτεί έως και τις 4 Ιουλίου την κάρτα διαρκείας, είτε αφορά κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας της περσινής σεζόν. είτε νέο ενδιαφερόμενο, θα επωφεληθεί έκπτωσης 10% στην τιμή της φετινής κάρτας διαρκείας.
Για τους παλαιούς κάτοχους ισχύει η προτεραιότητα έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου, προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στις κερκίδες του γηπέδου, εκτός και αν θέλουν να επιλέξουν άλλη θέση. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα ισχύει η δέσμευση της περσινής τους θέσης.
Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας 2022/23 θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.pao.gr.

Επίσης, είναι σε ισχύ η προσφορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό πάροχο της ομάδας, την COSMOTE, για δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σε πακέτο COSMOTE TV για όποιον προμηθευτεί Κάρτα Διαρκείας της νέας σεζόν έως και τις 14 Ιουλίου.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει!
Πάρε θέση δίπλα στην ομάδα μας!

Γιατί μαζί όλα είναι καλύτερα, όλα γίνονται πιο εύκολα!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2022-23.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr