Έρχεται επιβράβευση για Βέλεθ που φτάνει Σένκεφελντ!

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 2:01:0 6/15/2022,

Πρόκειται για τους δύο ηγέτες της πράσινης άμυνας.

Στον Παναθηναϊκό σίγουρα υπάρχει ανακούφιση για την ανανέωση του Χουάνκαρ έστω και στο τέλος της χρονιάς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει εφυσυχασμός. Ίσα ίσα που στην ομάδα θέλουν να φορτσάρουν για τις ανανεώσεις με τους  Φραν Βέλεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Δημήτρη Κουρμπέ και Ρούμπεν Πέρεθ. Το κοινό όλων είναι ότι υπολογίζονται από την ομάδα και για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο το συμβόλαιό τους λήγει το καλοκαίρι του 2023, οπότε θα πρέπει να ξεκαθαριστεί από νωρίς το εάν πάμε σε επέκταση ή πώληση!

Από αυτούς η απόλυτη προτεραιότητα έχει δοθεί στον αρχηγό και πιο σταθερό παίκτη της ομάδας φέτος, Φραν Βέλεθ! Ούτως ή άλλως πρόκειται και για τον πιο επιδραστικό παίκτη της ομάδας, μέσα στα αποδυτήρια. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έρδισε τους πάντες με τη συμπεριφορά του, το ηγετικό προφίλ και την αυταπάρνησή του μέσα στο γήπεδο!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Βέλεθ με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020, ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο από σήμερα, ωστόσο έχει αποφασιστεί η επέκτασή του μέχρι το 2025!

Για όλα αυτά που αναφέρθηκαν θα υπάρξει και αύξηση των απολαβών του, έτσι ώστε να πλησιάσει αυτές του Μπαρτ Σένκεφελντ!

Ο Ολλανδός αμείβεται με περισσότερα χρήματα απ’ τον Βέλεθ μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε τον Νοέμβριο του 2020 και το πλάνο που υπάρχει για το άμεσο μέλλον, είναι να μπουν και οι δύο ηγέτες της άμυνας του Παναθηναϊκού στην ίδια κλίμακα απολαβών, έτσι ώστε να υπάρχει η απόλυτη ισορροπία!

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr