
Κινητικότητα στο Τριφύλλι.
Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Κριστιάν Γκάνεα για τα επόμενα δυο χρόνια, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προχωρούν τον σχεδιασμό τους για τις επόμενες προσθήκες που θα γίνουν στην ομάδα. Ο Ρουμάνος μπακ, που ανακοινώθηκε χθες, αποτέλεσε τη δεύτερη κίνηση της ομάδας, αφού είχε προηγηθεί η απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν.
Οι πράσινοι κινούνται με απόλυτη μυστικότητα για τον τρίτο ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί και ο στόχος είναι μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (5-19 Ιουλίου) να έχουν αποκτηθεί τουλάχιστον ακόμη δυο παίκτες. Πιθανότατα, ο επόμενος θα είναι χαφ, ενώ στο «κάδρο» υπάρχει και εξτρέμ.
Πάντα είναι ανοιχτό το θέμα Μπλάνκο, αλλά παραμένει δύσκολο. Εκτός από τον Αργεντινό άσο, υπάρχει κι άλλος χαφ τον οποίο εξετάζει ο Παναθηναϊκός και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό.
Η περίπτωση του βασικού φορ θα προχωρήσει αργότερα, όπως και αυτή του στόπερ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του να εξετάζουν περιπτώσεις για τα μετόπισθεν που θα πλαισιώσουν τους υπόλοιπους αμυντικούς.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- «Βόμβα» Γιαννακόπουλου: «Θα επαναφέρουμε την κανονικότητα, τα καλύτερα έρχονται!»
- Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού (pics)
- Η μεταγραφή του Λι δείχνει το δρόμο για την επόμενη χρονιά - Έρχονται κι άλλες κινήσεις
- Καλώς ήρθατε στο νέο ελληνικό μπάσκετ και στις... καινοτόμες ιδέες όσων το πρεσβεύουν!
- Ο Σύλλογος Μεγάλος είναι ξανά εδώ!
- Με έδρα τη Λεωφόρο και στα προκριματικά και στους ομίλους του Conference!
Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr