
Δεν έχουν βάση τα σενάρια που κυκλοφορούν.
Ο Άνχελ Κρέσπο είναι αμφίβολο το αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχει δώσει τα χέρια με τους Θεσσαλονικείς για νέο συμβόλαιο, τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η προηγούμενη συμφωνία του με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Ο Παναθηναϊκός εμπλέχτηκε κάπου στην υπόθεση, φερόμενος να ενδιαφέρεται για τον 35χρονο στόπερ.
Ο παίκτης μπορεί όντως να προτάθηκε στους «πράσινoυς», αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει καμία προσέγγιση του Παναθηναϊκού στον ποδοσφαιριστή. Και ούτε πρόκειται η ομάδα να κάνει κάποια κίνηση για μία σειρά από λόγους.
Πρώτον, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πάρει έναν κεντρικό αμυντικό που θα καλύψει το κενό του Πούγγουρα που φεύγει. Ο Βούρος είναι ως γνωστόν ένας βασικός υποψήφιος στόχος. Δεύτερος στόπερ θα αποκτηθεί μόνο αν φύγει ο Σάρλια. Αλλά και άλλος κεντρικός αμυντικός να έρθει θα είναι αριστεροπόδαρος, κάτι που ήθελε από πέρσι ο Ιβάν. Επομένως, ο (δεξιοπόδαρος) 35χρονος Κρέσπο δεν πληροί κανένα από τα κριτήρια που έχουν τεθεί από τον Σέρβο τεχνικό.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- «Βόμβα» Γιαννακόπουλου: «Θα επαναφέρουμε την κανονικότητα, τα καλύτερα έρχονται!»
- Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού (pics)
- Η μεταγραφή του Λι δείχνει το δρόμο για την επόμενη χρονιά - Έρχονται κι άλλες κινήσεις
- Καλώς ήρθατε στο νέο ελληνικό μπάσκετ και στις... καινοτόμες ιδέες όσων το πρεσβεύουν!
- Ο Σύλλογος Μεγάλος είναι ξανά εδώ!
- Με έδρα τη Λεωφόρο και στα προκριματικά και στους ομίλους του Conference!
Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr