Αυξημένες οι απαιτήσεις του Χουάνκαρ, τίποτα δεν κρίθηκε

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις :47:00 6/2/2022,

Πολλά τα λεφτά, αλλά...

Το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Χουάνκαρ με τον Παναθηναϊκό (που λήγει στο τέλος του μήνα) έχει εισέλθει πλέον στο πιο κρίσιμο στάδιο, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται επί καθημερινής βάσεως.

Πριν λίγο καιρό ο μάνατζερ του παίκτη είχε αξιώσει ένα ποσό 650.000 ευρώ από τις 280.000 ευρώ που λαμβάνει ο Χουάνκαρ στο τρέχον συμβόλαιό του.

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον 32χρονο άσο και γι’ αυτό γίνονται άλλωστε και οι διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετές ημέρες. Εντούτοις, είναι αντίστοιχα ξεκάθαρο πως τη δεδομένη στιγμή οι απαιτήσεις που έχει εγείρει η πλευρά του Ισπανού (που θέλει να «ξαργυρώσει σε μέγιστο βαθμό την εφετινή σεζόν του), κρίνονται πάρα πολύ υψηλές.

Συγκεκριμένα, η αντιπρόταση που έγινε την Τετάρτη (1/6) απ’ τον μάνατζερ του Χουάνκαρ προς τον Παναθηναϊκό, φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους συμμετοχών και την εφορία. Ποσό που σαφώς είναι πάρα πολύ μεγάλο και μεταξύ άλλων –εφόσον δινόταν από τους πράσινους- θα "ισοπεδώσει" και τις εσωτερικές ισορροπίες στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Μένει να φανούν οι εξελίξεις!

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr