
Για την σημαντικότητα της επίτευξης του στόχου της Ευρώπης μίλησε ο Γιάννης Κώτσιρας, υπογραμμίζοντας την υπερηφάνεια που νιώθει για την πρώτη του συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού:
«Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να πάρουμε άμεσα προβάδισμα, αλλά το γκολ που πετύχαμε μας «έλυσε» τα χέρια.
Η ομάδα έμεινε όλο το χρόνο πιστή στο πλάνο της. Εμείς πιστεύαμε σε αυτό που κάναμε και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στη διαδικασία των Play-Offs, όπου η ομάδα έχει δείξει μεγάλη συνέπεια. Υπάρχουν στιγμές που δεν είμαστε καλοί ή να μην παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, αλλά έχουμε μάθει πλέον να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια.
Μεγάλη υπερηφάνεια η συμμετοχή μου στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Εννοείται πως θέλουμε να σηκώσουμε και το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα, αλλά τόσο για την εικόνα όσο και για το prestige της ομάδα η Ευρώπη ήταν μονόδρομος και ένας μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος».
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Μετράει αντίστροφα για την ανανέωση ο Χουάνκαρ
- Τι αλλάζει για τον Παναθηναϊκό μετά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ: Οι επενδύσεις και τα έσοδα από τις εμπορικές χρήσεις!
- Η πρώτη διοικητική παρέμβαση Γιαννακόπουλου μετά από 2 χρόνια - Τοποθετήθηκε κι επίσημα με δήλωση!
- Μία πολύ καλή ποδοσφαιρική πρόταση, χωρίς σημείο αναφοράς στην επίθεση
- Η ελπίδα κέρδισε το συναίσθημα, τη Λεωφόρο θα την αγαπούν πάντα όλοι!
Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr