Αλεξανδρόπουλος: «Τελική ευθεία, τα δίνουμε όλα για όλα»

Δημοσιεύθηκε 27 ημέρες πριν, στις :04:00 5/1/2022,

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έδωσε το σύνθημα για την τελική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού ενώ έκανε λόγο για έλλειψη καθαρού μυαλού.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε τροχιά Ευρώπης με τη νίκη επί του Άρη με 1-0.

Οι «πράσινοι» σύμφωνα με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, αν είχαν λίγο πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να τελειώσουν πιο εύκολα το παιχνίδι και όχι με το ρευστό 1-0.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και λόγω βαθμολογικού κινήτρου και λόγω του ότι ήμασταν μπροστά στον κόσμο μας με ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί παρόλο που ο Άρης έμεινε με 10 παίκτες έδωσε τα πάντα μέχρι το τέλος. Εμείς πιστεύω ότι με λίγο πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Λίγο ο ενθουσιασμός των παικτών λόγω του κόσμου, λίγο οι κακές επιλογές, και ο Άρης ήταν πολύ καλός αντίπαλος και όταν έμεινε με 10 παίκτες πείσμωσε αλλά από την πλευρά μας κι εμείς έπρεπε να κάνουμε καλύτερες τελικές επιλογές…».

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στην τελική ευθεία… «Όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία έχουμε δύο στόχους, και δίνουμε όλοι το 100% για να τους πετύχουμε. Είμαστε ενωμένοι, όσο μπορούμε, αυτό φαίνεται στο γήπεδο, ο ένας παίζει για τον άλλο και μέχρι το τέλος θα το πάμε έτσι. Τώρα είναι τελική ευθεία, τα δίνουμε όλα για όλα»

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr