Η ψαλίδα έχει κλείσει, αυτός ο Παναθηναϊκός μπορεί του χρόνου πρωταθλητισμό!

Δημοσιεύθηκε τον προηγούμενο μήνα, στις 8:00:0 4/18/2022,

Η ομάδα αυτή ΠΡΕΠΕΙ να στηριχτεί!

Η νίκη για τον Παναθηναϊκό στο «αιώνιο» ντέρμπι ήταν μεγάλη, πρώτα απ΄όλα για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Κυριαρχικό ποδόσφαιρο-σφραγίδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κατοχή της μπάλας, καμία διάθεση για μαζική άμυνα ή οπισθοχώρηση στο χορτάρι. Σε όλο το ματς ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να κάνει ουσιαστική τελική, μετά από αυτή των πρώτων λεπτών με τον Μασούρα. Αν δεν ήταν ο Σισέ μάλιστα σε τέτοιο βράδυ, το κοντέρ πιθανώς να έγραφε κι άλλα στο «Απ. Νικολαΐδης»!

Είναι προφανές πια ότι η ψαλίδα με τους «ερυθρόλευκους» έχει μικρύνει. Και πέρσι τους κέρδισαν οι «πράσινοι» στη Λεωφόρο με 2-1, όμως σ' εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, εκείνος κυρίαρχος και σπατάλησε ευκαιρίες για να φύγει τελικά χαμένος. Αυτή τη φορά ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε τον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά τον πάτησε και δεν τον άφησε να κάνει τελική στην περιοχή μετά το 4ο λεπτό! Και συνολικά φέτος σε 180 λεπτά στο «Απ. Νικολαΐδης», οι Πειραιώτες έχουν μία τελική προσπάθεια στη μεγάλη περιοχή!

Αυτή η ομάδα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ν' ανανεώνει για δύο χρόνια και κάποιες στοχευμένες κινήσεις ποιότητας το καλοκαίρι (βλ. για βασικό επιθετικό από το πάνω «ράφι»), ο Παναθηναϊκός μπορεί πραγματικά να πει και να το εννοεί, ότι θα κάνει πρωταθλητισμό. Οι βάσεις φέτος έχουν μπει και αυτό είναι ξεκάθαρα επίτευγμα του Σέρβου τεχνικού!

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr