Αποκαλύψεις για Βοτανικό: «Το γήπεδο θα είναι 39 χιλιάδων θέσεων»

Δημοσιεύθηκε 2 μήνες πριν, στις 8:43:0 3/17/2022,

Ο νομικός του ΑΟ Παναθηναϊκού Βασίλης Παυλόπουλος, μίλησε για την διπλή ανάπλαση στο Βοτανικό, για τα οφέλη που θα έχει η δημιουργία του γηπέδου, αλλά και για την κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που έρχεται.

Για όλους και για όλα μίλησε στον Over FM 104,9 και την εκπομπή Game Over με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη, ο νομικός εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Βασίλης Παυλόπουλος. Όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διπλή ανάπλαση στο Βοτανικό. Στα οφέλη που θα έχει η δημιουργία όχι μόνο του γηπέδου αλλά και όλων των υπόλοιπων εγκαταστάσεων στην περιοχή. Αλλά και για την κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που έρχεται για αυτό ακριβώς το γεγονός. Μάλιστα, έκανε και την αποκάλυψη ότι το ποδοσφαιρικό γήπεδο θα είναι χωριτικότητας 39 χιλιάδων θέσεων. Κάτι που θα το κάνει το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Μετά το Ολυμπιακό Στάδιο. Αλλά το πρώτο κανονικό γήπεδο ποδοσφαίρου με πάνω από 35 χιλιάδες κόσμου.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από όσα δήλωσε ο Βασίλης Παυλόπουλος:
«Η προθεσμία είναι μέχρι την Παρασκευή. Προκειμένου όποιος δεν είναι ταμειακά εντάξει. Και να ανανεώσουν τη συνδρομή τους. Για να μπορέσει ο κόσμος να συμμετάσχει σε αυτή την ψηφοφορία. Γιατί νομίζω ότι αυτή η στιγμή είναι η πιο σημαντική στην ιστορία του συλλόγου. Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Γενικότερα για τον σύλλογο. Στο σάιτ της ομάδας είναι αναρτημένες όλες οι λεπτομέρειες. Για όποιον θέλει να ψηφίσει. Για ένα πολύ σημαντικό θέμα για τον σύλλογο. Υπάρχει και η επιστολική ψήφος. Γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να ψηφίσει και από την Αυστραλία».

Για το γεγονός ότι η κουβέντα έχει επιστρέψει πάλι σε θέματα προ των συμβάσεων και όχι μετά από αυτές, που έχουν προκύψει εδώ και αρκετό καιρό:
«Έχουμε αναλωθεί πολύ στις συζητήσεις και για το ιδιοκτησιακό της Λεωφόρο αλλά και για την περιοχή του Βοτανικού που είναι να μεταφερθούμε. Για το θέμα της περιοχής δεν το υποτιμό αλλά εγώ προσωπικά δεν τη θεωρώ τόσο σημαντική. Είναι μια περιοχή, που προφανώς δεν είναι η καλύτερη της Αττικής, αλλά πηγαίνοντας εκεί ο Παναθηναϊκός είναι σαφές ότι θα αναπλαστεί. Οι υπόλοιπες κουβέντες τώρα για το αν υπάρχει αποτεφροτήριο, για το αν υπάρχει τέμενος, τώρα δεν θα μπω καθόλου. Και μιλάμε για 1,5 χιλιόμετρο απόσταση».

Για τις συμβάσεις και το τι έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός:
«Αρχικά για τον Ερασιτέχνη, είναι μια σύμβαση που πραγματικά έχει μόνο να κερδίσει. Πρώτον αποκτά εγκαταστάσεις τις οποίες δεν είχε. Θα στεγάσει σχεδόν όλα του τα τμήματα. Μιλάμε τώρα για 17-18 τμήματα. Αυτά που δεν θα στεγαστούν είναι εξ ορισμού ότι δεν θα μπορούσαν να στεγαστούν. Σαφώς και θα θέλαμε και περισσότερες και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις. Αλλά σε αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να γίνουν όλα. Έπρεπε να κάνουμε και εμείς μέσα σε εισαγωγικά κάποιες αποχωρήσεις».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε ο Βασίλης Παυλόπουλος στον Over FM 104,9 και τον Λάμπρο Γκαραγκάνη:

 

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr