Φαβορί για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μπαλτάκος

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 12:06: 3/16/2022,

Αγνός Παναθηναϊκός! Εάν εκλεχθεί μόνο ευχάριστο θα είναι για τον σύλλογο.

Ο έμπειρος νομικός, που έχει ασχοληθεί για χρόνια τόσο με τον αθλητισμό, όσο και την πολιτική, είναι ένα από τα υποψήφια ονόματα για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, όπως αναφέρει η “Live Sport”. 

Το όνομα του Τάκη Μπαλτάκου έχει συζητηθεί στις διαβουλεύσεις που γίνονται ενόψει των αρχαιρεσιών που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου για την προεδρία της Ομοσπονδίας και είναι θετικά διακείμενοι στην υποψηφιότητά του οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ και η κυβέρνηση εμφανίζεται να μην είναι αρνητική. Ο πολύπειρος νομικός άλλωστε είναι εδώ και πολλά χρόνια μέλος της Νέας Δημοκρατίας, έχοντα διατελέσει και γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου επί κυβερνήσεως Σαμαρά. 

Μάλιστα παραδέχεται στο περιβάλλον του ότι έχει δεχτεί προσέγγιση για να εκλεγεί πρόεδρος στην ΕΠΟ, κάτι που δεν το απέρριψε. Μιλώντας στους ανθρώπους του ανέφερε πως “αν υπάρχει ευρύτερη συναίνεση στον χώρο του ποδοσφαίρου, είναι κάτι που το σκέφτομαι. Αν γίνει θα χαρώ και θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις. Αν δεν γίνει, δεν θα στεναχωρηθώ”. 

Ο Μπαλτάκος είχε μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου το 1991, όταν προτάθηκε από τον τότε ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Βαρδινογιάννη για τη θέση του νομικού συμβούλου της ΕΠΑΕ. Στη συνέχεια ανέλαβε νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για σχεδόν 20 χρόνια, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος του συλλόγου, θέση που κατείχε το 2017, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί Αλαφούζου.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr