Ενισχύεται το τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 6:00:0 3/12/2022,

Προ των πυλών οι αλλαγές.

Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να... ακουμπήσει, μεταξύ άλλων, και το τμήμα σκάουτινγκ. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πειστεί (και λογικά) πως η δουλειά δεν μπορεί να γίνει μόνο με τον Μάκη Λιβαθηνό κι έχει ανάψει το «πράσινο φως» για ενισχύσεις. Κι εδώ, θα μπορούσαν να «παίξουν» ονόματα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα του «τριφυλλιού». Όπως δηλαδή συνέβη και με τον Γιάννη Καλιτζάκη και την πρόσληψή του ως γενικός αρχηγός στην δεύτερη ομάδα.

Συνολικά το προσεχές καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να ενισχυθεί στελεχιακά, καθώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να αποφασίζουν λίγοι και να καταλήγουν, πάντα, σε σωστές επιλογές. Οι «πράσινοι» το πλήρωσαν ακριβά αυτό με τον Τσάβι Ρόκα στο πρόσφατο παρελθόν (και όχι μόνο βέβαια), γι' αυτό άλλωστε το περασμένο καλοκαίρι με την έλευση του Γιοβάνοβιτς, προτιμήθηκε να μην έρθει μαζί και τεχνικός διευθυντής.

Για τη συγκεκριμένη θέση (σ.σ. του τεχνικού διευθυντή), πάντως, ο Γιάννη Αλαφούζος συλλέγει πληροφορίες. Ωστόσο όπως έχουμε επισημάνει ξανά, σε αυτή τη διαδικασία δύσκολα μπορεί να συμμετέχει ενεργά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (διαβάστε εδώ το γιατί).

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr