Μπακογιάννης: «Ευκαιρία να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας!»

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 6:41:0 3/10/2022,

Ο Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε ενόψει της ψηφοφορίας στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη για την έγκριση της Διπλής Ανάπλασης και την κατασκευή του νέου γηπέδου στο Βοτανικό.

Ως μία «πολύ μεγάλη ευκαιρία τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για την Αθήνα» χαρακτήρισε ο Κώστας Μπακογιάννης την Διπλή Ανάπλαση, ενόψει της μυστικής ψηφοφορίας των μελών του Ερασιτέχνη για την έγκρισή της.

Μιλώντας στο Gazzetta, ο Δήμαρχος Αθηναίων εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα ψηφίσουν υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου στο Βοτανικό, κατά τη γενική συνέλευση που έχει οριστεί για την Τρίτη 29 Μαρτίου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

 Ο κ. Μπακογιάννης τόνισε επίσης ότι όλα κινούνται εντός χρονοδιαγράμματος και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκριση - με μεγάλη πλειοψηφία - από το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας των συμβάσεων για τη Διπλή Ανάπλαση.

Νομίζω ότι δεν περιμένουν τίποτα από εμένα να ακούσουν τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Είναι άνθρωποι που αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα τους. Είμαι βέβαιος ότι θα δουν την πολύ μεγάλη ευκαιρία , την οποία έχουμε όλοι μπροστά μας. Μία ευκαιρία για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, μία ευκαιρία για την Αθήνα με δύο υπερτοπικούς αναπτυξιακούς πόλους, που μπορούν πραγματικά να αλλάξουν την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου και πότε μπορούν να αρχίσουν τα έργα;

Η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί απολύτως, έχουμε παρουσιάσει τα σχετικά επίσημα έγγραφα. Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων, όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση την προηγούμενη εβδομάδα. Κάτι που με χαροποίησε πάρα πολύ.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr