
Ο νεαρός άσος δε θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής.
Χωρίς τον Σωτηρή Αλεξανδρόπουλο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο νεαρός άσος συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον Ατρόμητο και θα λείψει από την πρεμιέρα των πλέι οφ την ερχόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο.
Θυμίζουμε ότι θα επιστρέψει ο Ρούμπεν, μετά την τιμωρία του, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Τις επόμενες ημέρες, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα καταλήξει για το βασικό σχήμα και φυσικά την τριάδα στη μεσαία γραμμή.
Επίσης, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Φώτη Ιωαννίδη στο ματς με την Ένωση, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του νεαρού επιθετικού.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Μετράει αντίστροφα για την ανανέωση ο Χουάνκαρ
- Τι αλλάζει για τον Παναθηναϊκό μετά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ: Οι επενδύσεις και τα έσοδα από τις εμπορικές χρήσεις!
- Η πρώτη διοικητική παρέμβαση Γιαννακόπουλου μετά από 2 χρόνια - Τοποθετήθηκε κι επίσημα με δήλωση!
- Μία πολύ καλή ποδοσφαιρική πρόταση, χωρίς σημείο αναφοράς στην επίθεση
- Η ελπίδα κέρδισε το συναίσθημα, τη Λεωφόρο θα την αγαπούν πάντα όλοι!
Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr