Έπεσε το πρόστιμο για τις... χιονόμπαλες στη Λεωφόρο

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 1:42:0 3/8/2022,

Δεκτή έγινε η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Δεκτή έγινε η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία μείωσε το πρόστιμο για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο «τριφύλλι» είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο 21.500 ευρώ από το πειθαρχικό όργανο της Superleague, για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης στη χιονισμένη Λεωφόρο. 

Οι 20.000 ευρώ αφορούσαν στη ρίψη χιονόμπαλων από οπαδούς του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. είχε υπάρξει και προσωρινή διακοπή για συστάσεις σύμφωνα με το φύλλο αγώνα), με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να κάνει δεκτή την προσφυγή των «πράσινων» και να μειώνει το πρόστιμο στις 8.000 ευρώ για τη συγκεκριμένη παράβαση και 9.500 ευρώ συνολικά.

Αναλυτικά η απόφαση: 

«Μεταρρύθμισε την υπ’ αριθμ. 26/2022 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 Ελλάδας και επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την παράβαση που εκκαλείται, χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ. Καθόρισε μετά τη μεταρρύθμιση της εκκαλουμένης απόφασης τη συνολική χρηματική ποινή της εκκαλούσας, στο ποσό των εννέα χιλιάδων πεντακοσίων (9.500) ευρώ».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr