Ο Γερουλάνος μίλησε προσβλητικά για την Λεωφόρο

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις :40:00 3/3/2022,

Εξαιρετικά ατυχής ο χαρακτηρισμός του Παύλου Γερουλάνου για την ιστορική έδρα του τριφυλλιού.

Ένα πολύ μελανό σημείο είχε η συνεδρίαση του Δήμου Αθηναίων κατά την οποία υπερψηφίστηκε το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Γερουλάνος που ανήκει στην δημοτική παράταξη «Αθήνα είσαι εσύ» πήρε τον λόγο σε κάποια φάση και μίλησε για το πως βλέπει αυτό το νέο πρότζεκτ.

Ξεκίνησε την τοποθέτησή του τονίζοντας ότι είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης και στη συνέχεια ανέφερε τους λόγους που το πιστεύει αυτό. Χωρίς ίχνος ντροπής τόλμησε να χαρακτηρίσει το γήπεδο στο οποίο έχουν λάβει χώρα ιστορικές στιγμές «τσαντίρι». Ένας απαράδεκτος χαρακτηρισμός για ένα ιστορικό γήπεδο από έναν άνθρωπο ειδικά που βρίσκεται χρόνια στην πολιτική σκηνή και μάλιστα έχει διατελέσει και Υπουργός Πολιτσμού!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Παύλου Γερουλάνου:

«Θα στηρίξουμε το σχέδιο για την Διπλή Ανάπλαση. Το κάναμε παλιότερα και θα το κάνουμε και τώρα. Επιτέλους ο Βοτανικός αποκτάει μια προοπτική. Θα αποκτήσει πολύ βασικά πράγματα. Την ίδια στιγμή αναβαθμίζονται και τα Κουντουριώτικα. Ο τρίτος λόγος είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός, του οποίου η σημασία για την πόλη είναι μεγάλη. Δεν γίνεται να παίζει σε ένα τσαντίρι η ομάδα όσο και να το αγαπάνε οι φίλοι του Παναθηναϊκού και είναι θαύμα που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα σε αυτό το γήπεδο. Είναι σημαντικό να προχωρήσουν γρήγορα τα πράγματα. Είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε ότι ο χώρος θα έχει ζωή, πέρα από τις μέρες που θα έχει αγώνες. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ως ομάδα της πόλης, πρέπει να βοηθηθεί ο Παναθηναϊκός. Σωστά γίνεται αυτή η επένδυση όπως έχουμε κάνει για άλλες ομάδες. Το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός θα επενδύσει στον Παναθηναϊκό; Θα δημιουργήσει φυτώρια στην ομάδα και άλλα; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει. Ο Δήμος από την άλλη πρέπει να θέσει ένα βέτο με την ονοματοδοσία. Επίσης τι ρήτρα θα πληρώσει ο Δήμος αν δεν κάνει τα πράγματα για τα οποία έχει δεσμευτεί; Αυτό πρέπει να μας το ξεκαθαρίσετε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κατανοήσει η Δημοτική Αρχή ότι το έργο δεν είναι μόνο του Δημάρχου, αλλά όλων. Θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει συνεχής ενημέρωση. Εμείς στηρίζουμε γιατί κατά βάση συμφωνούμε με το έργο αυτό».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr