
Χωρίς προβλήματα και με την ίδια αποστολή θα αντιμετωπίσει αύριο (19/02) το μεσημέρι στον Ασπρόπυργο ο Παναθηναϊκός Β' την Καλαμάτα, με τον Χαβιέρ Βάθκεθ να ανακοινώνει τους... εκλεκτούς του.
Με προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αυριανό (19/02) αγώνα με την Καλαμάτα στο δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε προθέρμανση, rondo, στημένες φάσεις και τελειώματα, ενώ ο Πάνκα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, όντας ο μοναδικός απών.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με την ομάδα της Μεσσηνίας.
Αυτοί είναι οι: Aθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σερπέζης, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης και Χριστογεώργος.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- «Βόμβα» Γιαννακόπουλου: «Θα επαναφέρουμε την κανονικότητα, τα καλύτερα έρχονται!»
- Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού (pics)
- Η μεταγραφή του Λι δείχνει το δρόμο για την επόμενη χρονιά - Έρχονται κι άλλες κινήσεις
- Καλώς ήρθατε στο νέο ελληνικό μπάσκετ και στις... καινοτόμες ιδέες όσων το πρεσβεύουν!
- Ο Σύλλογος Μεγάλος είναι ξανά εδώ!
- Με έδρα τη Λεωφόρο και στα προκριματικά και στους ομίλους του Conference!
Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr