Πατέρας Φιλόπουλου: «Δέχτηκε 29 μαχαιριές ο Μιχάλης - Από τους 30 ενόχους, καταδικάστηκαν 4»

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 12:19: 2/18/2022,

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του Μιχάλη, που ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται δικαιωμένος με τις ποινές που επιβλήθηκαν!

Ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων οπαδικής βίας που μίλησαν στην εκπομπή "Αυτοψία" του Alpha ήταν και ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου, που αναφέρθηκε στον στυγερό τρόπο με τον οποίο δολοφόνησαν τον γιο του με 29 μαχαιριές και χτυπήματα από ρόπαλα, αλλά και το πώς τελικά καταδικάστηκαν μόλις τέσσερις από τους 30 ενόχους που είχε δείξει η ανακριτική διαδικασία. 

«Γύρω στους 30 ενόχους έβγαλαν οι ανακρίσεις και τελικά καταδικάστηκαν τέσσερις. Τη μεγαλύτερη φυλακή την έφαγε ένας που παραδέχτηκε από μόνος του ότι ήτνα στα γεγονότα. Οι υπόλοιποι τρεις δεν το παραδέχτηκαν ποτέ. Ο πρώτος έφαγε ισόβια, ο οποίος μετά από έναν νόμο του Παρασκευόπουλου κι ένα εφετείο με το οποίο έσπασε τα ισόβια, πρέπει να έκατσε 15-14 χρόνια μέσα. Οι υπόλοιποι έφαγαν 12, 10 και 15 χρόνια»

Για το αν συνάντησε ποτέ τους αυτούς που σκότωσαν τον γιο του, είπε ότι: «Τον ένα είδα, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί δεν ήξερα αν θα συγκρατηθώ. Τον είδα κι έφυγα, όπως το ίδιο έκανε κι αυτός. Το μόνο που συγγνώμη μου το ζήτησε ένας στο εφετείο. Και μία άλλη συγγνώμη μετά από πολλά χρόνια, ίσως 8-9, ήταν ένα παλικαράκι εδώ στην εκκλησία, μου ζήτησε συγγνώμη για λογαριασμό της ομάδας του. Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος. Γιατί έπρεπε να δικαστούν πάρα πολλοί. Θα ήμουν δικαιωμένος αν γινόταν δεκτή η πρόταση του εισαγγελέα. Γιατί ο εισαγγελέας είχε και ηθικούς αυτουργούς, οι οποίοι έφυγαν όλοι». 

 

 
 

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr