Μακέντα: «Ο πόνος ήταν ανυπόφορος, να γυρίσω πιο δυνατός» (Pic)

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 11:40: 2/17/2022,

Ο Φεντερίκο Μακέντα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, μιλώντας για 8 δύσκολους μήνες γεμάτους πόνο που δεν του επέτρεψαν να αποδώσει αυτό που μπορεί.

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου 2,5 μήνες. Ο Ιταλός εδώ και καιρό προσπαθούσε συντηρητικά να ξεπεράσει τους πόντους που τον ταλαιπωρούσαν. Τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό χωρίς χειρουργείο.

Ο Ιταλός λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, με ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστέκονται. Παράλληλα, εξιστόρησε και το τι πέρασε 8 μήνες, γεμάτους πόνο όπως τόνισε.

Κλείνοντας με αισιόδοξη νότα, πως θα επιστρέψει πιο δυνατός για το τέλος της σεζόν.

Το μήνυμα του Φεντερίκο Μακέντα αναφέρει:

«Ήταν 8 δύσκολοι μήνες, γεμάτοι πόνο, υπέφερα, ενέσεις και θεραπείες. Δυστυχώς ο τραυματισμός μου αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ όσο περίμενα. Ένα σπασμένο έξτρα κόκαλο στο πίσω μέρος του αστραγάλου μου, που ονομάζεται os trigonum, ήταν η αιτία.

Παρότι δοκίμασα τα πάντα για να είμαι εντάξει, ο πόνος, ειδικά στο γήπεδο ήταν ανυπόφορος και το να παίζω σε αυτή την κατάσταση ήταν πολύ δύσκολο και απογοητευτικό.

Έτσι το να κάνω εγχείρηση ήταν η μόνη λύση. Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή τους και ειδικά τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό. Κοιτάω μπροστά για την αποθεραπεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να επιστρέψω για το τέλος της σεζόν πιο δυνατός από ποτέ!»

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr