Τα χρήματα που ζητάει ο Χουάνκαρ για να υπογράψει!

Δημοσιεύθηκε 4 μήνες πριν, στις 6:20:0 1/27/2022,

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Ισπανού και η απόσταση με την ΠΑΕ αποτυπωμένη σε νούμερα!

Νωρίτερα μες στη μέρα, σε blog του "Πράσινου Τύπου" σχετικά με τον Χουάνκαρ, αναφέραμε μεταξύ άλλων τα εξής: Ανεξαρτήτως πάντως του ποιες ομάδες γράφονται, ο Χουάνκαρ αρέσει στην αγορά. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο. Πρώτα και κυρία, γιατί και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στα πράσινα. Θα είναι κάτι παραπάνω από κρίμα να μην ανανεώσει ένας ποδοσφαιριστής τέτοιου επιπέδου, που βλέπει για τα καλά το μέλλον του στην ομάδα. Μιλάμε για ένα παιδί που, γενικώς, προτιμά τη σταθερότητα από τις συνεχόμενες μετακινήσεις.

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο και προφανές, λοιπόν, ότι ξεκάθαρη επιθυμία του Χουάνκαρ είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Για να γίνει αυτό, ο παίκτης προβάλει κάποιες απαιτήσεις, τις οποίες παράλογες δεν τις λέει κανείς.

Με βάση το υπάρχον συμβόλαιο ο 31χρονος Ισπανός άσος αμείβεται με 300 χιλ. ευρώ. Για να υπογράψει τώρα νέο συμβόλαιο, οι απαιτήσεις του ανέρχονται κατά 100 χιλ. ευρώ πάνω, δηλαδή περίπου στις 400 χιλ. ευρώ. Επομένως, αν η ΠΑΕ θέλει να δώσει τα χέρια μαζί του, αυτή η οικονομική διαφορά δεν μπορεί κανονικά (και δεν πρέπει) να οδηγήσει στην απώλεια του καλύτερου αριστερού μπακ στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr