Γιοβάνοβιτς: Κάν’ το στον Παναθηναϊκό όπως και στο ΑΠΟΕΛ - Κύπελλο, πρωτάθλημα, Ευρώπη!

Δημοσιεύθηκε 4 μήνες πριν, στις 6:30:0 1/25/2022,

Τι είχε κάνει ο Σέρβος τεχνικός την πρώτη χρόνια που είχε αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ και σε τι ταυτίζεται με τη θητεία του στο "τριφύλλι".

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κερδίσει τους πάντες στον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο λόγω της συνεχούς αγωνιστικής εξέλιξης της ομάδας, αλλά και της νοοτροπίας που έχει πια επιβάλλει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Νοοτροπία ενός κανονικού Παναθηναϊκού, αντάξιου του πραγματικού του μεγέθους.

Γενικώς, ο Σέρβος τεχνικός είναι ο ορισμός του προπονητή που έχει άμεση επίδραση, στον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες τους. Και συνήθως αμέσως μετά, ακολουθούν οι επιτυχίες. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο ΑΠΟΕΛ.

Την πρώτη χρόνια που ανέλαβε τους Κύπριους, ο Γιοβάνοβιτς δέχθηκε αρχικά αρκετή αμφισβήτηση (σ.σ. όπως συνέβη σε ένα βαθμό και στον Παναθηναϊκό). Στο τέλος της χρονιάς, όμως, πανηγύρισε το Κύπελλο στη μεγαλόνησο. Όπως αντίστοιχα φέτος με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται, ήδη, στα ημιτελικά (ουσιαστικά) της ίδιας διοργάνωσης στην Ελλάδα.

Μετά το Κύπελλο λοιπόν με τον ΑΠΟΕΛ, την επόμενη χρόνια ήρθε το πρωτάθλημα. Και την τρίτη χρόνια έκανε το μεγάλο "μπαμ" στην Ευρώπη, φτάνοντας με την ομάδα του μέχρι τους "8" του Champions League. Προπονητής του δόγματος, κάθε χρόνο και καλύτερα! Γι' αυτό ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να επενδύσει στον Ιβάν και για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr