Αν δεν μιλήσει ο Αλαφούζος για τον Βοτανικό δεν γίνεται να ψηφίσει ΚΑΝΕΙΣ Παναθηναϊκός στη ΓΣ

Δημοσιεύθηκε 15 ημέρες πριν, στις 12:20: 1/11/2022,

Ο Πράσινος Τιμωρός γράφει για όσα... δεν μάθαμε από τη συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη για τον Βοτανικό και θα τα μάθουμε ΜΟΝΟ αν μιλήσει ο Αλαφούζος!

Τα όσα είπαν Μαλακατές (κυρίως) και Βρανόπουλος στη συνέντευξη Τύπου για τον Βοτανικό και τα κέρδη του Ερασιτέχνη έχουν γίνει γνωστά και σε γενικές γραμμές είναι ξεκάθαρα.

Όπως ξεκάθαρο είναι ότι για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Βοτανικός σημαίνει εκτόξευση και δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση.

 Ξεκάθαρο είναι επίσης πως ο Παναθηναϊκός αν ήθελαν και αν ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ οι πανίσχυρες διοικήσεις που είχε οι ΠΑΕ (οικογένεια Βαρδινογιάννη και Πολυμετοχικότητα με μεγαλομέτοχο Βαρδινογιάννη) θα είχε φτιάξει γήπεδο όχι μόνο στη Λεωφόρο, αλλά και πάνω στο Σύνταγμα! Αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα και δεν έχει νόημα και να ανοίξει πλέον...

Στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, δεν απαντήθηκε το πιο κρίσιμο ερώτημα που έγινε από την πλευρά της 13, αλλά και στο τέλος από συνάδελφο. Το ερώτημα ήταν τι θα γίνει αν η ΠΑΕ, δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος, αποφασίσει πως τελικά δεν του κάνει ο Βοτανικός αφού ολοκληρωθεί το πρότζεκτ (καθόλου απίθανο με βάση τα όσα έχουμε ζήσει), αλλά και πώς θα εμπιστευτούν ότι ένας άνθρωπος που έριξε τον Παναθηναϊκό στη Β Εθνική θα ενεργήσει προς το συμφέρον του συλλόγου.

Ο Μαλακατές, ο Βρανόπουλος και ο οποιοσδήποτε άλλος δεν θα μπορούσε να δώσει κάποια απάντηση σε αυτό. Την απάντηση την έχει μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ οφείλει να μιλήσει σε ανοιχτή συνέντευξη Τύπου και να απαντήσει σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις για τις συμφωνίες της ΠΑΕ με δήμο, κράτος και Ερασιτέχνη, αλλά και τι σκοπεύει να κάνει καθώς το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είναι αλληλένδετο με την επιτυχία ή αποτυχία του Βοτανικού αλλά και ολόκληρου του συλλόγου!

Δεν γίνεται να υπάρξει καμία ψηφοφορία που θα κρίνει τη στέγαση ΠΑΕ και ΑΟ για τα επόμενα 100 χρόνια, χωρίς να ξέρουμε τις σκέψεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ!

ΥΓ: Παναθηναϊκοί σαν τον κ. Βρανόπουλο μας γεμίζουν ελπίδα ΥΓ1: Δεν γίνεται να μην υπάρξουν οικονομικές ρήτρες αν για οποιοδήποτε λόγο ο Βοτανικός δεν προχωρήσει με ευθύνη του κράτους, του δήμου ή των τραπεζών.

ΥΓ2: Οι τηλεδιαιτήτες που όταν σφύριζαν έδιναν τα πρωταθλήματα στον γαύρο και κάθε Κυριακή μας... πονούσαν τα μυαλά με αυτά που σφύριζαν, πάνε και τώρα να μας βγάλουν τρελούς με τη φάση του Σάντσες! Τσίπα δεν είχαν ποτέ και φυσικά δεν την έχασε κανείς για να τη βρουν τώρα αυτοί...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr