Θ13: «Μέτρα πανικού, έχετε χάσει τη μπάλα - Όλοι έξω από τη Λεωφόρο»

Δημοσιεύθηκε 22 ημέρες πριν, στις 0:10:0 1/4/2022,

Την αντίθεση της στα περιοριστικά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τα γήπεδα εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Θύρα 13, ενώ κάλεσε τον κόσμο της να βρεθεί έξω από την Λεωφόρο, 2,5 ώρες πριν τον αγώνα με τον Άρη.

Την κάθετη διαφωνία της εξέφρασε η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της αναφορικά με τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τα γήπεδα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τόνισαν ότι τα μέτρα αυτά είναι μέτρα πανικού ενώ σημείωσαν ότι οι κυβερνώντες αδιαφορούν γι΄ άλλη μία φορά για καλό των πολιτών.

Επιπρόσθετα, ξεκαθάρισαν ότι δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει διακρίσεις όπου και να παίζει ο Παναθηναϊκός και για τον λόγο αυτό κάλεσε τον κόσμο της να συγκεντρωθεί έξω από την Λεωφόρο, 2,5 περίπου ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Εγκλεισμός, περιοριστικά μέτρα, απαγορεύσεις…

Ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας ,το ίδιο είναι και oι οπαδοί που όμως δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την κοινωνία που θέλετε να διαμορφώσετε. Έχετε χάσει την μπάλα και αυτό αποδεικνύετε περίτρανα στα μέτρα ΠΑΝΙΚΟΥ που έχετε επιβάλει στην χώρα.

Τρικυμία εν κρανίω η κυβέρνηση αδιαφορώντας πραγματικά για το καλό των πολιτών, παίρνοντας μέτρα άστοχα καθαρά για εντυπωσιασμό, κλείνοντας τα γήπεδα σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει με ιδρώτα εισιτήριο διαρκείας. Νόμους, κανόνες και διακρίσεις τέτοιου επιπέδου να τις κρατήσετε για την βουλή και τα κεντρικά σας στην Αλεξάνδρας. Αρκετά τεστ αντοχής έχουμε υπομείνει ως κίνημα έως και σήμερα. Από το ιδιώνυμο Ορφανού και την επαναφορά του από Αυγενάκη, την απαγόρευση μετακινήσεων από τον Λιάνη μέχρι το έγκλημα με ποινή φυλάκισης για ένα καπνογόνο που ελεύθερα μοιράζετε στις προεκλογικές σας εκδηλώσεις.

Εμείς στο σπίτι μας αλλά και όπου παίζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διακρίσεις ΔΕΝ θα κάνουμε!

Καλούμε τον κόσμο μας στον εντός έδρας αγώνα την Τετάρτη 5/1, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Άρη σε συγκέντρωση έξω από τα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στις 19:00.

Όσο θα κατασκευάζεται τέτοιους νόμους και μέτρα, η απάντηση θα έρχεται από τους δρόμους!

ΘΥΡΑ 13-1966»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr