Ανοιχτό για υπέρβαση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 3:00: 12/27/2021

Εφόσον ο Γιοβάνοβιτς βρει αυτό που θέλει, ο Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να δώσει ένα μεγάλο συμβόλαιο τον Γενάρη.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τουλάχιστον δύο μεταγραφές τον προσεχή Ιανουάριο, με τις θέσεις του στόπερ και του χαφ να είναι εκείνες που έχουν χαρακτηριστεί ως ύψιστης προτεραιότητας. Άλλωστε η αγωνιστική άνοδος του Αϊτόρ, κάνει σχεδόν... πολυτέλεια την απόκτηση εξτρέμ.

Όπως και το καλοκαίρι, έτσι και τώρα οι αποφάσεις θα ληφθούν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κανένας παίκτης δεν έρχεται στην ομάδα αν ο Σέρβος τεχνικός δεν δώσει το τελικό «ΟΚ». Άλλες μεταγραφές τις εισηγείται ο ίδιος (βλ. Παλάσιος), άλλες τις εγκρίνει έπειτα από προτάσεις άλλων (βλ. Βιτάλ, Πέρεθ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να δώσει ένα μεγάλο συμβόλαιο τον Γενάρη, εφόσον ο Γιοβάνοβιτς βρει τον παίκτη που θα κρίνει πως αξίζει τον κόπο. Ακριβώς αυτό, ήταν που έγινε και στην απόκτηση Παλάσιος.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο σε όλα αυτά παίζει και η εκτίμηση του μεγαλομετόχου προς τον Γιοβάνοβιτς, απόρροια του πολύ σωστού τρόπου που (κατά τον ιδιοκτήτη) δουλεύει ο Σέρβος προπονητής στον Παναθηναϊκό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr