Παναθηναϊκός-Χατζηγιοβάνης: Κάθε μέρα και πιο... μακριά!

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 4:04: 12/22/2021

Τα δεδομένα δεν μοιάζουν υπέρ της παραμονής του αυτή τη στιγμή.

Ένα από τα συμβόλαια που λήγουν ως γνωστόν το καλοκαίρι είναι και εκείνο του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Εξ' αρχής από την ΠΑΕ είχαν ορίσει την περίπτωση του Έλληνα εξτρέμ μαζί με αυτή του Χουάνκαρ, ως τις πρώτες σε προτεραιότητα για ανανέωση και νέα συμβόλαια.

Αμφότερες οι υποθέσεις δεν έχουν εξελιχθεί με τον ιδανικό τρόπο, αν και με τον Χατζηγιοβάνη τα πράγματα φαίνεται να είναι ακόμα δυσχερέστερα. Και για να το πούμε με πιο απλά λόγια, κάθε μέρα που περνάει το ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών το καλοκαίρι, όλο και αυξάνονται παρά μειώνονται.

Ανέκαθεν η συγκεκριμένη επέκταση δεν ήταν εύκολη και ειδικά το περασμένο καλοκαίρι, έγινε όντως μία προσπάθεια για να έχουν δώσει τα χέρια παίκτης και ΠΑΕ μέχρι τον Σεπτέμβριο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, παρότι οι διαπραγματεύσεις κάποια στιγμή είχαν προχωρήσει, μέχρι και στο σημείο καθορισμού μίας ρήτρας αποδέσμευσης.

Το αν η παρούσα συνθήκη ανατραπεί στο άμεσο μέλλον, δεν μπορεί κανείς να το γνωρίζει με βεβαιότητα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τα πράγματα έχουν όπως τα περιγράψαμε παραπάνω.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr