Ο Παναθηναϊκός το 2022 μαθαίνει αν θα έχει γήπεδο μέσα στην επόμενη πενταετία!

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 5:01: 12/17/2021

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό και την προοπτική νέου γηπέδου!

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης σε ειδική συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου. Ο πρώτος μήνας του νέου έτους, αναμένεται να είναι ο πλέον καθοριστικός για την τελική έκβαση του έργου.

Ταυτόχρονα, λίγα 24ωρα πιο πριν, ερχόταν στο φως η είδηση για τη χωρητικότητα του υπό ανέγερση νέου γηπέδου στον Βοτανικό, η οποία ορίζεται στις 38.000 θέσεις. Τους προηγούμενους μήνες είχε διαρρεύσει ότι η χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα ήταν γύρω στις 34.000, ωστόσο όπως προέκυψε από τις νεότερες πληροφορίες, ο αριθμός αυτός ανέβηκε και «κλείδωσε» οριστικά πια στις 38.000 θέσεις! Μάλιστα, με βάση ότι ο προϋπολογισμός αποκλειστικά για το γήπεδο (σ.σ. όχι δηλαδή για το κονδύλι συνολικά της Διπλής Ανάπλασης) θα είναι περίπου στα 63 εκατ. ευρώ, αυτόματα άρα μιλάμε για ένα κόστος κατασκευής ανά θέση ύψους 1.660 ευρώ.

Τον προσεχή Γενάρη ο Παναθηναϊκός δεν μάθει, απλά, το αν θα φτιάξει τελικά γήπεδο στον Βοτανικό, μαζί φυσικά με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Αυτό που θα μάθει ο σύλλογος, είναι αν θα έχει στο άμεσο μέλλον ένα γήπεδο αντάξιο του μεγέθους του. Διότι είναι κάποιος είτε υπέρ, είτε κατά του Ελαιώνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το πρότζεκτ «Διπλή Ανάπλαση» ναυαγήσει, τότε άμεση λύση γηπεδικής στέγασης του «τριφυλλιού» δεν υπάρχει. Όχι για την επόμενη πενταετία, αλλά ούτε για την επόμενη δεκαπενταετία...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr