Η ελληνική ομάδα που έχει ψηλά στη λίστα της τον Μπουζούκη!

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 4:37: 12/16/2021

Ενδιαφέρον και από Ολλανδία και Τουρκία για τον Έλληνα χαφ.

Αυτή τη στιγμή, όπως έχουμε επαναλάβει μέσα από τον "Πράσινο Τύπο", ο Γιάννης Μπουζούκης διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του. Από την ΠΑΕ δεν έχει γίνει καμία κρούση για ανανέωση και, για να είμαστε ειλικρινείς, ούτε πρόκειται. Από τον προσεχή Ιανουάριο ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να συμφωνήσει ελεύθερα ενόψει καλοκαιριού με σύλλογο της αρεσκείας του.

Ένα μεγάλο πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό τελειώνει άδοξα, ενώ οι προσδοκίες στο ξεκίνημα ήταν αρκετά υψηλές. Ευθύνες για αυτή την αποτυχία έχουν όλοι. Όμως δεν έχει σημασία να καταλογιστούν εν προκειμένω, για τον απλούστατο λόγο πως ό,τι έχει συμβεί δεν αλλάζει.

Μοιραία, λοιπόν, ο Μπουζούκης καλείται να αποφασίσει πλέον για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Έλληνας μέσος έχει δει το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται σε λίστες ομάδων από την Ολλανδία και την Τουρκία. Και από την Ελλάδα εξίσου, όμως, υπάρχει κινητικότητα. 

Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ έχει δείξει ένα πρώτο ενδιαφέρον προς την πλευρά του Μπουζούκη, χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση. Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα, ωστόσο, να προκύψει κάτι πιο... χειροπιαστό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr