Βιτάλ: Τι έχει διαμηνύσει ο Παναθηναϊκός στην Κορίνθιανς για τον Βραζιλιάνο!

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 4:02:0 12/8/2021,

Έχει μεταφερθεί ήδη το μήνυμα από πλευράς Παναθηναϊκού.

Ο Ματέους Βιτάλ ξεκίνησε εντυπωσιακά στον Παναθηναϊκό, αλλά σταδιακά η απόδοσή του άρχισε να πέφτει αισθητά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο σχεδόν ποτέ σε διαφορετική θέση από εκείνη του αριστερού εξτρέμ, κάτι που τον έχει κάνει κάπως προβλέψιμο στο παιχνίδι του.

Και όταν μιλάμε για προβλέψιμες κινήσεις, αναφερόμαστε ενδεικτικά στην αρέσκεια του Βραζιλιάνου να συγκλίνει προς τα μέσα και να απειλεί, είτε δημιουργώντας είτε εκτελώντας, με το καλό δεξί του πόδι.

Η αγωνιστική αυτή κάμψη του Βιτάλ έχει προβληματίσει μεν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά κανείς εντός του κλαμπ δεν θεωρεί τον παίκτη ούτε «καμένο» χαρτί, ούτε ασφαλώς δεν πιστεύουν στο ταλέντο του. Απλώς είναι προφανές, ότι πρέπει να βρει ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του τρόπο να τον καταστήσουν ξανά επιδραστικό.

Όσον αφορά την παραμονή του Βιτάλ τώρα, τα δεδομένα πια έχουν ξεκαθαρίσει περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πληρώσει τη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Λατίνου άσου και ο μοναδικός πλέον τρόπος για να μείνει κάτοικος Αθηνών, είναι η επέκταση του δανεισμού του για έναν ακόμη χρόνο. Και στην Κορίνθιανς την πρόθεση αυτή του Παναθηναϊκού, την γνωρίζουν ήδη καλά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr