Πολύ κοντά σε συμφωνία με κανάλι για τον Παναθηναϊκό Β' - Δεν θα πάρει ευρώ η ΠΑΕ

Δημοσιεύθηκε τον προηγούμενο μήνα, στις 3:21: 11/21/2021

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο αυριανό Δ.Σ. αλλά όλα δείχνουν οτι θα υπάρξει συμφωνία και δεν αποκλείεται από την Τετάρτη (24/11) που θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική, το πρωτάθλημα της Super League 2, να έχει επιτέλους τηλεοπτική «στέγη».

Όλα δείχνουν συμφωνία της Super League 2 με την ΕΡΤ στο Δ.Σ. της Δευτέρας. Tι άλλαξε στους όρους του deal.

Δ.Σ. έχει βάλει για το μεσημέρι της Δευτέρας (22/11-16.00) η Super League 2. Πρώτο και φλέγον θέμα στην ατζέντα, τα τηλεοπτικά και η πρόταση της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sprotime, η νέα προταση της ΕΡΤ περιλαμβάνει ακριβώς τα ίδια χρήματα (4,3 εκ. ευρώ), ανεξάρτητα αν «χάθηκαν» οι τρεις πρώτες αγωνιστικές, ενώ δίνει και το ελεύθερο στη διοργανώτρια – καταθέτοντας κάποιες προτάσεις οι οποίες δεν είναι δεσμευτικές – να μοιράσει όπως θέλει το bonus.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Η διοργανώτρια θα μοιράσει ισόποσα τα 3,1 εκ ευρώ στις 30 ομάδες (οι Β’ ομάδες του BIG – 4 δεν θα πάρουν χρήματα από τα τηλεοπτικά), δηλαδή περίπου 100 χιλιάδες ευρώ η κάθε ΠΑΕ και το 1,2 θα δοθεί ως bonus με βαθμολογικά κριτήρια.
Υπάρχει μια σκέψη να δοθούν κλιμακώτά στις ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη οκτάδα του κάθε ομίλου (πάλι εξαιρούνται οι Β’ ομάδες).

Όλα τα παραπάνω θα ξεκαθαρίσουν στο αυριανό Δ.Σ. αλλά όλα δείχνουν οτι θα υπάρξει συμφωνία και δεν αποκλείεται από την Τετάρτη (24/11) που θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική, το πρωτάθλημα της Super League 2, να έχει επιτέλους τηλεοπτική «στέγη».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr