Οι δεύτερες σκέψεις για τεχνικό διευθυντή στον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύθηκε 8 ημέρες πριν, στις 7:35: 11/19/2021

Η αλήθεια είναι, ότι έχουν φανερωθεί οι δυσκολίες του να δουλεύει μία ομάδα δίχως έναν άνθρωπο σε αυτή τη θέση.

Το περασμένο καλοκαίρι και μετά την απόλυση Ντρεοσί, ο Παναθηναϊκός επέλεξε να πορευτεί με ένα διαφορετικό μοντέλο. Δεν προσλήφθηκε κανένας άλλος τεχνικός διευθυντής, με τις αρμοδιότητες της εύρεσης παικτών να πηγαίνει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το άλλο σκέλος, εκείνο δηλαδή των διαπραγματεύσεων, το ανέλαβαν στελέχη της διοίκησης της ΠΑΕ.

Η αλήθεια είναι, ότι στο «πράσινο στρατόπεδο» υπάρχουν κάποιες δεύτερες σκέψεις για το αν έπραξαν καλά το προηγούμενο καλοκαίρι. Περισσότερη αυτή η συζήτηση γίνεται όχι για να αναδειχθεί το όποιο λάθος του καλοκαιριού, αλλά για να τεθεί υπό επεξεργασία το τι θα αποφασίσει για του χρόνου στο συγκεκριμένο κομμάτι η ΠΑΕ.

Με άλλα λόγια, το ενδεχόμενο να δούμε τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει σε μοντέλο με τεχνικό διευθυντή μόνο απίθανο δεν είναι. Βέβαια, το πότε και το ποιος θα επιλεχθεί έχει άμεση σχέση και με το μέλλον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κι αυτό το αναφέρουμε, γιατί ο Σέρβος τεχνικός έχει μονοετές συμβόλαιο, άρα όχι εξασφαλισμένη τη θέση του. Και θυμίζουμε, ότι είθισται εφόσον υπάρχει τεχνικός διευθυντής, αυτός να είναι που επιλέγει τον προπονητή και όχι το αντίστροφο.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr