Ο Βαγιαννίδης θα είναι ο επόμενος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού ΜΟΝΟ αν...

Δημοσιεύθηκε 11 ημέρες πριν, στις 4:02: 11/16/2021

Ο «Πράσινος Τύπος» γράφει τον Γιώργο Βαγιαννίδη και ένα... ιδιαίτερο στατιστικό.

Ο Παναθηναϊκός Β' δεν ήταν καθόλου καλός απέναντι στην ΑΕΚ Β', έχοντας ουσιαστικά μία και μοναδική ευκαιρία στο ματς με μία κεφαλιά στις καθυστερήσεις. Από τη στιγμή που ο Σένκεφελντ αποχώρησε από το χορτάρι τραυματίας, όλα τα βλέμματα πήγαν πάνω στον Γιώργο Βαγιαννίδη. Ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Απέναντι στην Ένωση ο «Βάγια» ήταν ο μοναδικός που κάπως ξεχώρισε, έχοντας ειδικά στην πλευρά του και πολλές επιτυχημένες αμυντικά επεμβάσεις.

Ωστόσο, όσο μέλλον μπορεί να έχει ο μικρός, άλλο τόσο καλείται να δουλέψει. Δεν αρνείται κανείς πως έχει τα φόντα να γίνει ο επόμενος βασικός δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού. Όμως αυτό δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα, αν δεν δουλέψει πάρα πολύ!

Για να καταστεί σαφές πόσο «δρόμο» έχει ακόμα να διανύσει ο μικρός, παραθέτουμε μόνο το εξής ενδεικτικό στατιστικό. Στα δύο πρώτα παιχνίδια της Super League 2 (σ.σ. με Κηφισιά και ΑΕΚ Β'), ο Βαγιαννίδης έχει επιχειρήσει συνολικά 13 σέντρες. Πόσες έχουν βρει το στόχο; Ούτε μία! Αυτό δεν το λέμε για να μειώσουμε τον ποδοσφαιριστή, αλλά για να αναδειχθεί το πόσα πολλά πρέπει να βελτιώσει μπροστά του.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr