Και στο βάθος... Νιάς για τον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύθηκε τον προηγούμενο μήνα, στις 11:58 11/11/2021
Συντάκτης: Ηλίας Λιβάνιος

Είχε κλέψει τις εντυπώσεις την περασμένη χρονιά.

Ένας παίκτης που είχε εντυπωσιάσει αρκετά την περασμένη τραγική χρονιά του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο δεν ήταν άλλος από τον δανεικό από την Λιλ, Σέιχ Νιάς!

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός μετά την λήξη του δανεισμού του έκανε προσπάθειες έτσι ώστε να τον κρατήσει, ωστόσο ο ίδιος ήθελε να διεκδικήσει μια θέση στην πρωταθλήτρια της Γαλλίας.

Κάτι που δεν πήγε και πολύ καλά για τον ίδιο, μιας και μετράει φέτος μόλις μια συμμετοχή, ενώ έχει ζητήσει και να αποχωρήσει, μέσω επιστολής, στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, για να αγωνίζεται περισσότερο!

Με βάση τα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ στη Γαλλία, η διοίκηση της Λιλ δεν έχει απαντήσει, αλλά σίγουρα θα καλέσει την πλευρά του παίκτη για να συζητήσει το θέμα.

Πάντως, ο ίδιος θέλησε να κάνει κάλεσμα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τυχαία η σημερινή του ανάρτηση στα social media!

Δείτε το ποστ του:

Yπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει; 

Στην περίπτωση που η Λιλ αποφασίσει είτε να τον αφήσει ελεύθερο, είτε να τον αποχωρήσει εκ νέου δανεικό, τότε είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα ενδιαφερόταν για την περίπτωση του. Διαφορετικά, δύσκολα να τον αγόραζε!

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr