Γάτας: «Στο... περίμενε εδώ και δύο χρόνια ο Δρακωτός – Δεν τον άκουσαν»

Δημοσιεύθηκε τον προηγούμενο μήνα, στις 4:05:0 11/8/2021,

Ο Άρης Γάτας μίλησε για τον Δρακωτό και το εάν θέλει την πράσινη ΠΑΕ.

Ο Άρης Γάτας εξήγησε πως ο Δρακωτός περιμένει δύο χρόνια να τον ακούσουν στην πράσινη ΠΑΕ και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ξαναδώσει συνέντευξη για το ζήτημα αυτό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Πριν από πέντε μήνες για πρώτη φορά εμφανίστηκε στο προσκήνιο ένας κανονικός ενδιαφερόμενος για τον Παναθηναϊκό ονόματι Μάρκος Δρακωτός… Με τον πλέον επίσημο τρόπο εξέφρασε στην δημόσια τηλεόραση την πρόθεση του να πάρει την ομάδα.Διακριτικά μάλιστα και χωρίς να πουλήσει καθρεφτάκια σε ιθαγενείς, με πρίγκιπες και καμήλες,δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει και κάλεσε δημόσια τον κ.Αλαφούζο να συζητήσουν όταν αυτός το αποφασίσει γιατί όπως δήλωσε ξεκάθαρα είχε έτοιμη πρόταση.

Ενάμιση χρόνο πριν απο αυτή την συνέντευξη είχε αρχίσει το ενδιαφέρον του για να έρθει σε επαφή.Πέντε μήνες μετά και αφού «μάθαμε» από τους τριγύρω ότι δεν είχε λεφτά, είναι «φτωχός», δεν είναι μεγάλο μέγεθος και δεν είναι δυνατός,αφού έχουν γίνει τα χίλια μύρια όσα στα παρασκήνια, έχω ίδια άποψη μετά από αυτή την συνέντευξη που γράφω δυο βιβλία μαζί,μεταξύ άλλων λίγο έλειψε εγώ να μείνω άνεργος(ζητούσε κάποιος επιτακτικά μετά την προβολή του θέματος να απολυθώ και δεν είναι ο Αλαφούζος,για να μην δημιουργούνται και παρεξηγήσεις) και ο Δρακωτός αγνοείται και περιμένει ακόμα στο ακουστικό του.

Περιμένει να τον δεχτούν σε ραντεβού και να τους πει την έτοιμη πρόταση του. Μάταια σχεδόν δυο χρόνια μετά δεν του έκαναν την χάρη ούτε να τον ακούσουν, εκεί που μπαινόβγαιναν πρίγκιπες και πριγκιποπούλες για χάρη γούστου.

Κατά τα λοιπά ο Παναθηναϊκός όταν βρίσκουν ευκαιρία, γίνεται έρμαιο στις ορέξεις νταραβεριτζήδων του χώρου και τον εκτελούν στα τρία μέτρα…Συνέντευξη πάντως
ο Δρακωτός δεν πρόκειται να ξαναδώσει και να μην ταλαιπωρούνται να τον ψάχνουν, καλά θα κάνει ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να βρει τον μπελά του και αυτός και εγώ μαζί για ακόμη μια φορά…».Χ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr