Το σχέδιο «ανάκαμψης» του Βιτάλ από τον Γιοβάνοβιτς

Δημοσιεύθηκε 19 ημέρες πριν, στις 1:10:0 11/8/2021,

Τι συμβαίνει με τους Λατίνους τυ Παναθηναϊκού, η... γκρίνια για τον προπονητή και όσα θα γίνουν στη διακοπή.

Έλλειμμα στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα εντοπίζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στην ομάδα, δεδομένου ότι ναι μεν έχει την κατοχή, έχει την μπάλα στα πόδια του, αλλά υπάρχουν παιχνίδια που δεν μπορεί να την βγάλει εύκολα μπροστά και να δημιουργήσει φάσεις.

Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα που έχουν παίκτες όπως ο Βιτάλ και ο Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά δεν φαίνεται ότι υπάρχει η προσωπικότητα για να "τραβήξουν" την ομάδα και να την πάρουν στην πλάτη τους.

Ο Παλάσιος, για παράδειγμα, είναι παίκτης που το παλεύει πολύ στα παιχνίδια και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Όμως δεν φαίνεται ότι μπορεί να "τραβήξει" μόνος του την ομάδα, όταν δεν βρίσκονται σε καλή μέρα οι υπόλοιποι.

Για τον Βιτάλ, μάλιστα, υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα, καθώς ναι μεν είχε ενθουσιάσει τους οπαδούς τού Παναθηναϊκού στις πρώτες αγωνιστικές με την παρουσία του, αλλά είναι σαφές ότι οι αντίπαλοι προπονητές τον έχουν διαβάσει καλά.

Προφανώς το γεγονός ότι έχει έρθει και αγωνίζεται χωρίς σταματημό είναι κάτι που του αναγνωρίζεται ως ελαφρυντικό, παρόλα αυτά στο διάστημα της διακοπής ο Γιοβάνοβιτς σκοπεύει να του μιλήσει και να κοιτάξει να πάρει από εκείνον, ξανά, περισσότερα από όσα δίνει το τελευταίο διάστημα.

Και κάτι τελευταίο: Δεν υπάρχει κανένα θέμα Γιοβάνοβιτς, παρότι δικαίως ασκείται και σε αυτόν κριτική για τις αγωνιστικές επιλογές του. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Σέρβο, δεν έχει τεθεί το παραμικρό θέμα για την παραμονή του ή όχι στην άκρη του πάγκου, και αυτό είναι το καλύτερο σενάριο αυτή τη στιγμή για την ομάδα...

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr