Βονόρτας: «Αισιόδοξος απ' όσα είδα, στόχος να βγάλουμε παίκτες»

Δημοσιεύθηκε τον προηγούμενο μήνα, στις 4:04:0 11/7/2021,

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Β', μετά την ήττα με 2-0 από την Κηφισιά στην πρεμιέρα της Super League 2.

Αναλυτικά οι δηλωσεις του Γιάννη Βονόρτα:

«Ξεκινήσαμε αισιόδοξα το πρώτο παιχνίδι. Παρά την ήττα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα, ήταν πάρα πολύ καλή επιθετικά και αμυντικά. Πληρώσαμε βέβαια δύο λάθη που κάναμε στην αρχή. Αυτό σημαίνει εμπειρία, ή αντίστοιχα απειρία. Πάντως στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε πλήρως και πιστεύω ότι δικαιούμασταν δύο γκολ. Έγινε μια τετραπλή φάση επί της ουσίας, χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες. Το μέλλον ανήκει στα παιδιά.

Μόνο αισιοδοξία μπορώ να έχω από τη σημερινή εικόνα του παιχνιδιού μας. Όπως είπα και πριν, η απειρία φάνηκε βέβαια. Επειδή είναι νέα η ομάδα, χρειάζεται να βελτιώσουμε την ομοιογένειά μας, αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια. Είναι μια νέα κατάσταση για τα παιδιά, το επαγγελματικό πρωτάθλημα. Είναι μια μεταβατική φάση για εκείνα, πιστεύω θα εξελιχθούν στην πορεία, παιχνίδι με το παιχνίδι θα αποκτούμε εμπειρίες.

Στόχος είναι να βγάλουμε παίκτες και να παίζουμε, επιδιώκοντας τη νίκη. Πάντα στοχεύουμε στη νίκη, μέσα από την ποιοτική δουλειά και τη βελτίωση των παιδιών. Δηλαδή, νέοι παίκτες που δεν μπορούν να κερδίσουν, φυσικά δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις για παραπάνω. Για να μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις για παραπάνω πράγματα, θα πρέπει να κερδίζουν παιχνίδια και να έχουν τη νοοτροπία του νικητή.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην Κηφισιά».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr