Οι παρεμβάσεις και το… φροντιστήριο του Γιοβάνοβιτς

Δημοσιεύθηκε 22 ημέρες πριν, στις 4:15:0 11/5/2021,

Για ακόμη μια μέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε… τακτικά φροντιστήρια στους ποδοσφαιριστές του, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Κάποιες διαφοροποιήσεις σε τακτικό επίπεδο, δεδομένα θα υπάρξουν για τον Παναθηναϊκό. Στοιχεία που θα μπουν στο παιχνίδι των Πράσινων και ίσως να μην τα διακρίνουμε με… γυμνό μάτι. Κοινώς, δε σημαίνει πως θα αλλάξει η διάταξη του Τριφυλλιού. Ίσως απλά προστεθούν τρόποι ανάπτυξης για να ξαφνιάσουν και τον αντίπαλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τις τελευταίες μέρες έχει ρίξει τεράστιο «βάρος» στα τακτικά φροντιστήριο. Για να περάσει αυτά τα στοιχεία που θέλει στους ποδοσφαιριστές του. Με επαναλήψεις προκειμένου να τα εμπεδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Είτε με τη μορφή ασκήσεων τακτικής, είτε μέσω το οικογενειακού διτέρματος, ο Σέρβος τεχνικός διαρκώς δίνει οδηγίες στους παίκτες του. Διακόπτοντας είτε τις ασκήσεις είτε το δίτερμα όποτε χρειαστεί. Για να μιλήσει ξεχωριστά σε κάθε παίκτη ή για να δώσει γενικές οδηγίες.

Αυτό συνέβη και στην προπόνηση της Παρασκευής (5/11). Η τελευταία «δυνατή» ουσιαστικά, καθώς παραμονή του αγώνα πάντα οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί.

Δείτε στο video που «ανέβασε» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον τρόπο με τον οποίο κάνει… φροντιστήρια στους παίκτες του:

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr