Οι δύο προτεραιότητες του Παναθηναϊκού για ανανέωση!

Δημοσιεύθηκε 24 ημέρες πριν, στις 12:46: 11/3/2021,

Το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται καυτό.

Σίγουρα αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό είναι η τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ωστόσο αυτό που έρχεται το προσεχές καλοκαίρι καθιστά τα πράγματα... δύσκολα!

Οι πράσινοι θα κληθούν να διαχειριστούν 13 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο αυτά που... καίνε περισσότερο την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτά των Χουάνκαρ και Τάσου Χατζηγιοβάνη!

Πρόκειται για δύο βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες στο ροτέισον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιας και ειδικά ο πρώτος δεν βγαίνει από την ενδεκάδα ούτε με... αίτηση. Ενώ και ο Χατζηγιοβάνης είναι ο παλαιότερος της ομάδας και ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεάι του κλαμπ!

Από τις δύο περιπτώσεις η πιο εύκολη φαντάζει αυτή του Χουάνκαρ με τον Ισπανό να παίζει ασταμάτητα και να είναι ικανοποιημένος με τη ζωή στην Ελλάδα.

Από την άλλη στο μυαλό του αρχηγού πλέον Χατζηγιοβάνη υπάρχει πάντα και το εξωτερικό. Κοινώς, δεν θα αποκλείαμε να συμφωνούσε σε μια επέκταση και στη συνέχεια να αποχωρούσε με ένα... λογικό ποσό!

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr