Η Λεωφόρος τους έκανε να... τρέμουν και τώρα την εκδικούνται!

Δημοσιεύθηκε 2 μήνες πριν, στις 6:00: 10/22/2021

Ο Χρήστος Δημόπουλος γράφει για την κατάπτυστη απόφαση κλεισίματος της Λεωφόρου, την οποία πλέον φοβούνται και ούτε που διστάζουν να το δείξουν ανοιχτά!

Μιλώντας με πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες, δέχθηκα την εξής ερώτηση: «Υπάρχει περίπτωση να κλείσουν τη Λεωφόρο;». Η απάντησή μου ήταν προφανής: «Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό στις εξέδρες, δίχως να αναγράφεται απολύτως τίποτα στο Φύλλο Αγώνα, πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;».

Ε, τελικώς την έκλεισαν τη Λεωφόρο! Έβγαλαν τους πάντες... τρελούς και επέλεξαν να σιγήσουν ένα γήπεδο, στο οποίο η ατμόσφαιρα κάθε φορά ήταν γιορτινή και επρόκειτο για κανονική διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Ήταν φανερό φέτος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ήταν ο... φτωχός συγγενής του πρωταθλήματος. Κι αυτό να είστε σίγουροι δεν αρέσει καθόλου. Η Λεωφόρος τους έκανε να... τρέμουν και τώρα την εκδικούνται! Πώς; Κλείνοντάς την πάνω που ο Παναθηναϊκός πήγαινε από τεσσάρα σε πεντάρα!

Η ΠΑΕ θα ασκήσει έφεση και υπάρχουν πιθανότητες η ποινή κεκλεισμένων των θυρών να πέσει από μία σε δύο αγωνιστικές και έτσι, να γίνει κανονικά με κόσμο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όμως ό,τι μα ό,τι και να συμβεί από εδώ και στο εξής, δεν θα διαγραφούν οι πραγματικές προθέσεις να τιμωρήσουν τον Παναθηναϊκό όχι για τα όποια επεισόδια. Αλλά για το γεγονός, ότι φέτος το «τριφύλλι» φωνάζει «παρών» και είναι έτοιμο να διεκδικήσει πράγματα στο χορτάρι. Αυτό είναι, που θέλουν να ανακόψουν!

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr