Παναθηναϊκός για την τιμωρία: «Αυστηρή και άδικη, τι άλλο πρέπει να κάνουμε!»

Δημοσιεύθηκε 2 μήνες πριν, στις 5:33: 10/22/2021

Αντίδραση από την ΠΑΕ στην ανακοίνωση του κλεισίματος της Λεωφόρου για δύο αγωνιστικές. Ασκείται άμεσα έφεση!

Η γνωστοποίηση της τιμωρίας του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια εκτός γηπέδου στο ματς με τον Ιωνικό, έχει επιφέρει οργή στις τάξεις των φίλων του «τριφυλλιού» και όχι μόνο.

Αντίδραση έχουμε και από τη μεριά της ΠΑΕ. Οι ανθρώποι του συλλόγου εξέφραζαν την άποψη ότι η ποινή είναι πέρα για πέρα άδικη, ενώ αναρωτήθηκαν τι άλλο πρέπει να κάνουν, όταν κάθε εβδομάδα στη Λεωφόρο υπάρχει αποδεδειγμένα μία ποδοσφαιρική «γιορτή» στις εξέδρες.

Πιο συγκεκριμένα από το «τριφύλλι» έλεγαν:

«Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ιδιαιτέρως αυστηρή και άδικη την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας και εξυπακούεται ότι πηγαίνουμε σε έφεση κατά της ποινής. Επί της ουσίας πρόκειται για έναν άκρως υπερβολικό και άδικο νόμο ο οποίος δένει τα χέρια των ομάδων ακόμη και σε εντελώς μεμονωμένα και μικρής έκτασης περιστατικά, όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου. Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει και με το παραπάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, σύσσωμη η κοινή γνώμη αναφέρεται φέτος στις "γιορτές" της Λεωφόρου ενώ παράλληλα λαμβάνουμε συγχαρητήρια από τους αντιπάλους μας. Ως εκ τούτου απορούμε για το τι άλλο πρέπει να κάνουμε ώστε να μην μπορεί μια πραγματικά πολύ μικρή μειοψηφία να στερεί από τον σύλλογο την τεράστια δύναμη της έδρας του εξαιτίας ενός τόσο αυστηρού νόμου».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr