Πιθανότητα χειρουργείου για Μακέντα, άμεσα η απόφαση!

Δημοσιεύθηκε 11 ημέρες πριν, στις 8:37: 10/13/2021

Το πρόβλημα του Ιταλού επιθετικού και πως σκοπεύουν στο «τριφύλλι» να το αντιμετωπίσουν.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, ο Φεντερίκο Μακέντα αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλό του (σ.σ. το θέμα είναι σε ένα μικρό κοκκαλάκι που εξέχει). Το γεγονός αυτό, δεν του επιτρέπει να δίνει μέσα στο γήπεδο το 100%. Άλλωστε, για τον ίδιο λόγο είχε μείνει και πάλι εκτός το καλοκαίρι, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Χορστ.

Το πρόβλημα του Ιταλού δεν του απαγορεύει να παίζει, αλλά σίγουρα κάνει πολύ δυσκολότερη την αγωνιστική του παρουσία στο χορτάρι. Αυτή τη στιγμή εξετάζονται δύο ενδεχόμενα και δεν υπάρχει οριστική απόφαση. Αυτό της συντηρητικής αποκατάστασης με ενέσεις και εκείνο του χειρουργείου, το οποίο σημαίνει για τον παίκτη τουλάχιστον δυο μήνες εκτός δράσης!

Πιθανότατα αύριο (14/10) θα γίνει γνωστό οριστικά το ποιος δρόμος θα ακολουθηθεί, διότι πρόκειται για θέμα που στον Παναθηναϊκό το επεξεργάζονται εδώ και ημέρες. Σημειώνεται, ότι το παραπάνω πρόβλημα δεν έχει σχέση με τον δεδομένο τραυματισμό του Μακέντα στον αγκώνα, από το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr