Δικαίωση Διούδη για το δήθεν φραστικό επεισόδιο με Ναζλίδη!

Δημοσιεύθηκε 23 ημέρες πριν, στις 5:13:0 10/1/2021,

Ακόμα και ο Άρης εξέθεσε τον διαιτητή του «Κλ. Βικελίδης», για τα όσα ανέφερε στο Φύλλο Αγώνα.

Δικαιώθηκε τελικά ο Σωκράτης Διούδης για το δήθεν φραστικό επεισόδιο που με βάση το Φύλλο Αγώνα εφέρετο να είχε με τον Θωμά Ναζλίδη, κατά τη συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο της δικαστικής εξέτασης, μίλησε αρχικά ο δικηγόρος των «κίτρινων» Παναγιώτης Μπιλίρης, που εκπροσώπησε τον Θωμά Ναζλίδη: «Δεν υπήρξε συμβάν, ο Ναζλίδης προσπάθησε να τον απομακρύνει και να τον προστατεύσει. Είναι γνωστοί και πάρα πολύ καλοί φίλοι, ποτέ δεν τον έβρισε, ούτε κινήθηκε εναντίον του. Δεν υπήρξε περιστατικό».

Τον λόγο πήρε κατόπιν ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βαγιάκος: «Ο Διούδης είναι πρώην παίκτης του Άρη και ο Ναζλίδης τον γνώριζε. Του έβριζαν τη μάνα οι φίλαθλοι του Άρη κατά τη διάρκεια του αγώνα και το παράπονο του ήταν ότι η διοίκηση του Άρη δεν έκανε κάτι για να το σταματήσει. Του είπε “καλά δεν άκουγες ότι έβριζαν τη μάνα μου;».

Επιπρόσθετα, επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος, κατέθεσε ως μάρτυρας, διαψεύδοντας πλήρως το Φύλλο Αγώνα: «Ήμουν από πίσω από τον Διούδη όταν πλησίαζε τη φυσούνα κι εκεί ήταν ο Ναζλίδης. Δεν έγινε κανένα επεισόδιο, του είπε ότι του έβριζαν τη μάνα. Εγώ μπήκα στη μέση για να μη γίνει τίποτα με τους φιλάθλους που ήταν εκεί στη Θύρα. Ο παρατηρητής προφανώς άκουσε το διάλογο “τι μου λες εδώ μου βρίζουν τη μάνα” και τον αντιλήφθηκε διαφορετικά. Δεν έγινε τίποτα».  

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr