Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να στοχεύει μόνο στον πρωταθλητισμό»

Δημοσιεύθηκε 2 μήνες πριν, στις :42:00 8/9/2021,

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους στόχους της ομάδας.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων είπε ο Έλληνας επιθετικός στη εφημερίδα "Live Sport:

Για τις αλλαγές που έφερε ο Γιοβάνοβιτς: Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα πιο συγκεκριμένο πλάνο και το δουλεύουμε με ηρεμία και μεθοδικότητα στις προπονήσεις. Ο προπονητής μάς βοηθάει πολύ ώστε να ξεδιπλώσουμε τις αρετές μας και προσπαθεί να μας διδάξει ένα ποδόσφαιρο ανάπτυξης και να είμαστε εμείς αυτοί που έχουμε την μπάλα, να κάνουμε πιο πολύ επίθεση. 

Για τους στόχους της νέας σεζόν, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο: Ατομικά θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ ως βασικός και να σκοράρω πολλά γκολ, για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να εκπληρώσει τους στόχους του. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο από τον πρωταθλητισμό. 

Για το αν έχει γίνει κατανοητό στην ομάδα πόσο αποτυχημένη ήταν η περσινή σεζόν και πόσο πληγώθηκε ο κόσμος: Δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι να κάνουμε μόνο για τον κόσμο. Πρέπει να κάνουμε και για τον εαυτό μας. Εμείς πρώτοι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που συμβαίνουν. Για αυτό θέλουμε φέτος να πάμε καλά και για τους εαυτούς μας και για τον σύλλογο και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. 

Για το αν αισθάνεται ότι φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά: Ο καθένας από εμάς θέλει να πάμε καλύτερα. Είναι αυτονόητο. Αυτή είναι η επιδίωξή μας, να πάμε καλύτερα με τον παναθηναϊκό. Εγώ βλέπω κάθε μέρα μεγάλη διάθεση για βελτίωση και μπορώ να πω ότι  όλοι είμαστε πεινασμένοι για να πετύχουμε. 

Για το τι έλειψε πέρυσι από τον Παναθηναϊκό: Θεωρώ ότι πέρυσι μας έλειπε κάτι όλη τη χρονιά. Δεν είχαμε ηρεμία καθόλου. Από την αρχή των παιχνιδιών δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ποτέ δεν ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το 90λεπτο. Δεν θεωρώ ότι είχαμε κάτι και μας έφυγε, απλώς δεν το είχαμε από την πρώτη στιγμή. 

Για τα κομμάτια που χρειάζεται ο ίδιος βελτίωση: Γενικά θεωρώ ότι έχω αρκετά από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο σύγχρονος επιθετικός. Πρέπει να βελτιώσω την κίνησή μου στο τρίτο κομμάτι του γηπέδου, τις τοποθετήσεις μου και σίγουρα θέλω δουλειά στα τελειώματά μου. 

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Από τον κόσμο μας χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, γιατί αυτές τις δύσκολες στιγμές μόνο έτσι θα τις ξεπεράσουμε. Με ηρεμία και υπομονή. Εννοείται πως θα τον θέλουμε κοντά μας, ειδικά μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας. 

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr