Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο

Δημοσιεύθηκε 2 μήνες πριν, στις 1:57:0 8/6/2021,

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» ανοίγει ξανά με ασφάλεια για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 6 Αυγούστου τίθενται σε κυκλοφορία οι Κάρτες Διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22.

Έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας που κράτησε τις εξέδρες της ιστορικής έδρας μας άδειες και τον κόσμο μακριά από την αγαπημένη του ομάδα, ήρθε η ώρα για να δώσουμε… ραντεβού και να ξανασμίξουμε όλοι μαζί στο «σπίτι» μας.

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» ανοίγει ξανά για τους φίλους του Τριφυλλιού και σε περιμένει να βρεθείς δίπλα στον Παναθηναϊκό, με ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις για την προστασία της υγείας όλων μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και σε πλήρη εναρμόνιση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δίνουμε «ραντεβού στο γήπεδο» με ασφάλεια για να δούμε από κοντά και να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα με φωνή, πάθος και παλμό. Η ψυχή και η δύναμη της ομάδας είσαι εσύ, στις χαρές και στις λύπες!

Κλείσε θέση στη Λεωφόρο,

στήριξε τον Παναθηναϊκό,

δώσε δύναμη στον Ερασιτέχνη.

Ραντεβού στο γήπεδο!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-22

Η  διάθεση των Καρτών Διαρκείας αφορά μόνο οικονομικά ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Επίσης, βάσει της ΚΥΑ, για την αγορά Διαρκείας απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους τελευταίους έξι μήνες.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

- Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
- Απόδειξη εγγραφής/ανανέωσης μέλους στον Ερασιτέχνη

Δικαιολογητικά που προκύπτουν από την ισχύουσα  ΚΥΑ και το υγειονομικό πρωτόκολλο:

- Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες.

Για τη Νεανική Κάρτα:

- Πιστοποιητικό γέννησης ή οικογενειακής κατάστασης.

ΑΜΕΑ

- Πλέον ταυτότητας, πιστοποιητικού Covid-19 και απόδειξης εγγραφής/ανανέωσης μέλους στον Ερασιτέχνη, είναι απαραίτητο και πιστοποιητικό ΚΕΠΑ (από 67%).

Πληροφορίες για έκδοση νέων Καρτών Διαρκείας και για όρους και προϋποθέσεις θα βρεις στο www.pao.gr, στα τηλ. 210 64 70 990 – 991 και στο e-mail: info@paotickets.gr.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr