Θύρα 13 σε ΠΑΕ: «Πάρτε παίκτες, διώξτε τους τοξικούς!»

Δημοσιεύθηκε 2 μήνες πριν, στις 8:18:0 7/30/2021,

Τοποθετήθηκαν οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η Θύρα 13 έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα προς την ΠΑΕ, απαιτώντας την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας. Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού ζητούν λύση στο αγωνιστικό αδιέξοδο, ειδάλλως όπως προειδοποιούν θα δράσουν οι ίδιοι.

Αναλυτικά η τοποθέτησή τους:

Προς ΠΑΕ Παναθηναϊκό:

Με την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς αποφασίσαμε, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου, να δώσουμε, ακόμα μια φορά, πίστωση χρόνου. Προυπόθεση ήταν να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις. Μεταγραφές, επικοινωνία με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, απομάκρυνση τοξικών προσώπων από την Διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα. Δεν έχει γίνει τίποτα παρά μόνο η πρόσληψη σοβαρού προπονητή.Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και ο χρόνος που σας δώσαμε τελειώνει

Τόσα χρόνια οι ντροπιαστικές ήττες, οι επακόλουθοι αποκλεισμοί καθως και οι ερασιτεχνικοί σας χειρισμοί έχουν μικρύνει επικίνδυνα την ομάδα και απομάκρυναν τον κόσμο.

Δεν χωράει ο νους κανενός σκεπτόμενου φιλάθλου για ποιόν λόγο δεν γίνονται πασιφανείς κινήσεις για την βελτίωση της θέσης της ομάδας ενώ υπάρχει εμμονή στην επανάληψη των ίδιων λαθών κάθε χρόνο. Είναι τόσο ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει που είναι λογικών επακόλουθο να εξυφαίνονται θεωρίες συνωμοσίας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι δυνατόν να αδυνατούμε να πάμε από το Α στο Β έχοντας αποτύχει αδιαλείπτως για μια δεκαετία.

Πρέπει να σεβαστείτε ότι μείναμε δίπλα στην ομάδα, την στηρίξαμε και δεν δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα για να μην καταστραφεί ο σύλλογος παρά τον ιστορικά πρωτοφανή διασυρμό.

Είναι ξεκάθαρο οτι με την συνταγή που ακολουθείτε δεν βγάζουμε χειμώνα και εσείς κάθεστε με σταυρωμενα χέρια.

Πάρτε παίχτες, διώξτε τους τοξικούς, μιλήστε στον κόσμο για να μας βρει η χρονιά νικητές και να δούμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ εκεί που του αξίζει το απαιτούμε.

Δώστε επιτέλους λύση γιατί δεν θα διστάσουμε να την δώσουμε εμείς

Θύρα 13 - 1966

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr