Γιατί «ακυρώθηκε» η… κλεισμένη μεταγραφή Καμπετσή - Φήμες για επιστροφή των Τούρκων

Δημοσιεύθηκε 3 μήνες πριν, στις 10:20: 7/24/2021,

Πώς βρέθηκε από την... Γκεζτέπε στην Ολλανδία να κάνει προετοιμασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Βαλίτσες για την Ολλανδία και όχι για την Τουρκία, έφτιαξε τελικά το φετινό καλοκαίρι ο Αργύρης Καμπετσής.

Η μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού του Παναθηναϊκού στη Γκεζτέπε δεν ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα αντί για το αεροπλάνο με προορισμό τη γειτονική χώρα να ακολουθήσει την αποστολή των «πράσινων» στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Να θυμίσουμε πως το «τριφύλλι» είχε έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με την ομάδα της Σμύρνης για την πώληση του Καμπετσή έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ, ενώ συγχρόνως οι «πράσινοι» θα διατηρούσαν και ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Συν τω χρόνω η τουρκική ομάδα βρέθηκε σε ένα μεταβατικό στάδιο λόγω των αλλαγών στα μέλη της διοίκησης. Ο ιδιοκτήτης παρέμεινε ο ίδιος, ωστόσο κύλησε χρόνος μέχρι ωσότου οριστικοποιηθεί η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου και να ξεκαθαρίσει ποια μέλη αποκτούν δικαίωμα υπογραφής εκπροσωπώντας τον σύλλογο (και) σε μεταγραφικές υποθέσεις. Κι όταν αυτό συνέβη η Γκεζτέπε δεν έδειξε τη διάθεση να τελειώσει τη μεταγραφή του παίκτη.

Αν και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Metrosport, η υπόθεση της μεταγραφής του Έλληνα επιθετικού στην τουρκική ομάδα εξακολουθεί να παραμένει ανοικτή.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr